'Nova verzija' bureka razljutila Bosance: 'Blasfemija i u Tuzli'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Komšija

A i ovaj Čavalić je strašno pametan lik

Mislim da se to zove kroasan

I vec je izmisljena topla voda ...svasta

***

***

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Haha

***

tuner

otkud u njih? dvije pekare sa pitama u cijelom gradu, saranda i tusanj. otkud ovo sada?

Ko je reko?

Burek (borek) mozete po svijetu kupit sa cim ga god proizvode. Niste VI, Bosnjoooci izmislili burek, nego Arapi. Ako oni zovu burek sa ovim i sa onim, sta se vi nesto curtchite?? ka PRESTANITE! Nista vam to ne stoji! Da smo izmislili, da se curtchimo. Mi volimo burek (podrazumjeva se da je sa mesom), jer od sirnice i krompiruše zimi zebu noge.

nekonstituentni

Ma ovo je neka zezancija... nema šansi da je ovo stvarno

Jass

Smiju nam se ljudi. Ložimo se na burek. Kao mi smo ti koji određujemo kako ce se sta zvat.

Nek se smiju

>>Smiju nam se ljudi. Ložimo se na burek. Kao mi smo ti koji određujemo kako ce se sta zvat. ka Jass<< Ja ne dam u svojoj kući na burek, šarafciger i bajrambarećula.

Umjestnost ne shvaca provincijalac

Burek (borek) mozete po svijetu kupit sa cim ga god proizvode. Niste VI, Bosnjoooci izmislili burek, nego Arapi. Ako oni zovu burek sa ovim i sa onim, sta se vi nesto curtchite?? ka PRESTANITE! Nista vam to ne stoji! Poenta je da je nas BUREK najukusnije, misu mali! Mozete ga nazivati kako hocete ali nikad za nikad necete znati napraviti pravi burek i pite. Pizza je takodje dosa u Italiju , pa su oni od nje napravili savrsenstvo. Talijani se grohotm smiju na ime Pizza Hawai sa ananasom. To sve dolazi od provincijalaca koji nemaju izgradjen kult ishrane i lupaju kao Maksim po divizizji, da bi neko i nesto bili. Izmedju umjetnosti i KICA je samo jedna tanka linija.

Suti papak.

>>Burek (borek) .

***

***

/ Najnovije