Nova studija: Osobe koje vjeruju u teorije zavjere o COVID-u će biti prije zaražene

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stari novinar

Agresivni vakserski portal odan agendi elita. Cenzurise svaku informaciju suprotnu od agresivne vakserske agende elita. Ne postoje samo boje crna ili bijela. Postoji jos niz boja. Vakserska je crna, antivakserska je bijela, ali oni agresivni vakserski mediji jednostavno svaku istinu, statisticki podatak, informaciju koja nije ni crna, ni bijela vec je neke boje jasno cenzurisu i guraju pod antivaksersku boju ili ti teorije zavjere. Takva propaganda ce kad tad morati pasti, jer nemoguce je odrzavati sve crnim, boje jednostavno izdominiraju. Ne bijela, vec boje....ona ni vakserska ni antivakserska, vec prava istina! A vi ste odabrali stranu

Guest

Vecu ublehu odavno ne procitah

12345

Kakva crna zavjera,ovdje je pitanje osnovnog i prvog ljudskog prava.PRAVO NA SLOBODU.ko zeli nek se vakcinise,ko nezeli i nemora,pravo izbora.Netreba meni niko nametat sta cu ja radit s svojim tijelom,meni pripada i ja sam vlasnik svog tijela i odlucujem o njemu.a ne neki farmaceuti i ostala bolesna banda među ljudskom rasom.Meni nesmeta da se drugi vakcinisu,pola moje famelije vakcinisano pola nezeli,bira sta ko zeli u zivotu,opet smo ostali famelija.

Zuma

Agresivni vakserski portal odan agendi elita. Cenzurise svaku informaciju suprotnu od agresivne vakserske agende elita. Ne postoje samo boje crna ili bijela. Postoji jos niz boja. Vakserska je crna, antivakserska je bijela, ali oni agresivni vakserski mediji jednostavno svaku istinu, statisticki podatak, informaciju koja nije ni crna, ni bijela vec je neke boje jasno cenzurisu i guraju pod antivaksersku boju ili ti teorije zavjere. Takva propaganda ce kad tad morati pasti, jer nemoguce je odrzavati sve crnim, boje jednostavno izdominiraju. Ne bijela, vec boje....ona ni vakserska ni antivakserska, vec prava istina! A vi ste odabrali stranu ka Stari novinar dobili novac za blejanje,ovaj portal i klix portal,sve su spremni i na laž,moraju kupljeni od farmaceuta.

Glas Razuma

Ne vjeruju u teoriju zavjera nego u zavjeru Naprimjer, oni kojima je jasno da je sva priča glupost ili makar sumnjaju u to su živjeli prethodne 2 godine, tupani isprepadani nisu. Drugi primjer je da ljudi koji su umrli - su umrli a ima još živih koji ne vjeruju medijima, znači da sam naslov nema smisla, jelde

sarajka

hahahahahhahahaj naslov je premašio sam sebe..glupost na nivou

/ Najnovije