Njemu je 70, a njoj 28 godina: "Nikad neću požaliti što sam se udala za Davida"

0
Radiosarajevo.ba
Njemu je 70, a njoj 28 godina: "Nikad neću požaliti što sam se udala za Davida"
Foto: Youtube / David i Jackie

Svoje intimne trenutke supružnici David (70) i Jackie (28) dijele na društvenim mrežama, na taj način odgovarajući svima koji tvrde da među njima nema ljubavi zbog značajne razlike u godinama. Žive u Oaklandu u Kaliforniji, a upoznali su se prije sedam godina.

"Upoznali smo se kad sam bio na Filipinima. Koristio sam stranicu za upoznavanje i jednog sam dana vidio njen profil. Praktički sam skočio sa stolice. Bio sam tako impresioniran onime što sam vidio", objasnio je David za YouTube kanal Love Don't Judge.

Odmah je Jackie poslao poruku i bio je presretan jer je pristala na susret u Starbucksu.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

"Nisam pregledala njegov profil. Nisam imala pojma kako izgleda. Izlazak je bio zabavan. Mogla sam reći da je džentlmen i da je stvarno fin", dodala je Jackie.

David se vratio u SAD, ali nije mogao zaboraviti Jackie pa je samo tri mjeseca poslije ponovo došao na Filipine i svoju izabranicu iznenadio prosidbom. Oko 11 mjeseci poslije ona je dobila vizu i tad su počeli planirati vjenčanje, prenosi Mirror.

Tata po četvrti put: Pogledajte izraz lica supruga dok mu žena rađa

Tata po četvrti put: Pogledajte izraz lica supruga dok mu žena rađa

"Vjenčanje je bilo jako zabavno i to mi je bio najljepši dan u životu. Moji roditelji i braća nisu uspjeli doći u SAD. Porodica i prijatelji me podržavaju. Nikad neću požaliti što sam se udala za Davida jer je on zaista dobar čovjek. Voli me, poštuje me i najbolji je", kaže Jackie.

Dok ona tvrdi da je razlika u godinama nije zabrinjavala, David priznaje da je razmišljao o tome kako će to prihvatiti drugi.

"Brinuo sam se, ali ne iz moje nego iz Jackiene perspektive. Dok sam joj se udvarao, stalno sam je podsjećao na razliku u godinama i govorio sam joj da sam stariji od njenih roditelja", iskren je David.

David i Jackie
Foto: TikTok: David i Jackie

"Često sam je pitao je li sigurna da želi nastaviti našu vezu, no svaki put je bez oklijevanja odgovorila da želi", kaže David.

Jackie radi u lokalnoj trgovini i svake godine se vraća na Filipine kako bi posjetila porodicu i finansijski im pomogla.

"Ja sam u penziji i plaćam većinu računa, no Jackie mora izdržavati svoju porodicu", kaže David.

Između smjena na poslu, Jackie objavljuje detalje svog odnosa sa Davidom na društvenim mrežama te odgovara na brojna pitanja koja joj ondje postavljaju. Ipak, susrela se sa brojnim kritikama jer mnogi vjeruju da njihova ljubav nije prava.

"Sve u svemu, dobili smo puno pozitivnih kritika, no valja reći da nije svaki komentar baš takav", priznao je David.

"Mnogi ga nazivaju mojim 'sponzorom', a meni prebacuju da sam s njim radi državljanstva ili novca. No zapravo me to ne dira jer nije istina. Poznajem sebe i znam da nisam takva", kaže ona.

Uprkos negativnim komentarima, David kaže da mu se život dramatično poboljšao otkad je sa Jackie tako da više ne može zamisliti ni trenutak bez nje.

David i Jackie
Foto: Youtube: David i Jackie

"Otkad smo se sreli, nisam bio sretniji. Ako se dvoje ljudi voli i žele zajedno ići kroz život, godine su samo broj", kazao je.

"I evo ga, ovogodišnji dobitnici Oscara. Nevjerojatna izvedba tokom svih ovih godina, Jackie, kapa dole", napisao je pratitelj.

"On je definitivno zaljubljen u nju i mislim da ona voli i poštuje njega", piše drugi.

"U njenim očima se vidi neiskrenost dok govori o vremenu koje provode zajedno", dodala je treća.

"Razlika u godinama mi ne smeta sve dok je ljubav iskrena i u skladu sa zakonskim dobnim ograničenjima. Želim im sve najbolje", zaključio je pratitelj, prenose 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije