Tata po četvrti put: Pogledajte izraz lica supruga dok mu žena rađa

0
Radiosarajevo.ba
Tata po četvrti put: Pogledajte izraz lica supruga dok mu žena rađa
Foto: Facebook / Otac Brett Sills

Znamo koliko muškarce može preneraziti sam čin porođaja i sve što se događa tom prilikom, pa nije neobično da se neki i sruše u nesvijest.

Izrazi lica jednog tate koji su ulovljeni kamerom slučajno dočaravaju sve. 

Muškarac na porodu je često tema, hm, možemo reći to blago – raznih šala i pošalica.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Nerijetko će i oni sami priznati da ih to pomalo užasava, a neki čak ni ne žele pogledati "tamo dole", pa čak niti biti prisutni na porodu.

Dok će neke žene reći da im takav muškarac ne treba, druge će utvrditi kako ni one same ne žele da im partner bude na porodu. I sve je to u redu kad se oboje slože.

Isto tako, oni koji se odluče biti na porodu, nekad nisu svjesni na što su se odlučili dok to ne dožive. I sigurni smo da bez obzira na sve, da im je u glavi potpuni haos dok to gledaju.

Za buduće mame: Ovih osam znakova vam ukazuju da se bliži vrijeme poroda

Za buduće mame: Ovih osam znakova vam ukazuju da se bliži vrijeme poroda

A ovom se tati to i toliko vidjelo na licu! Iako nije postao tata prvi put, Brett Sills, postao je viralni hit zbog svojih izraza lica dok je bio prisutan na porodu svoje partnerice Amande Roelofs, koja je i objavila fotografije na svom Facebook profilu.

Izjavila je da je tek kasnije uočila te izraze lica, na fotografijama, pa se od srca nasmijala.

Fotografije je snimila medicinska sestra tokom samog rađanja djeteta. Inače, to je četvrto dijete Brettu i Amandi, ali Brett nije niti prvi put na porodu, samo su vjerovatno prvi put njegove face uhvaćene na kameri.

Odnosno, mama Amanda je potvrdila da je ovo samo prvi put da je zadržao pogled na tom "kritičnom mjestu", i to zato što ga je doktor zabavio i zadržao njegovu pažnju.

Tata je objašnjavajući svoje izraze lica rekao: "Samo sam gledao njenu glavu. Od veličine loptice za baseball najednom je postala veličine dinje," u čudu je izjavio tata, piše Miss7.

[facebook]https://www.facebook.com/amanda.renee.1690/posts/pfbid02fmHS6DErGZ6zTTv3AuGVCiepZc2MvDeS8Gki97pJVcKaaLNYQusFEVYZ3mEbxVL1l?ref=embed_post[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije