Horoskop / Nisu laki na te dvije riječi: Tri znaka zodijaka koji najteže kažu "Volim te"

13. 12. 2019. u 14:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares:4

Oni nisu laki na riječima, ali ni na osjećajima. 

Osobama rođenima u ovim znakovima zodijaka izgovaranje riječi "volim te" predstavlja veliki izazov, piše Cosmopolitan pa se ne nadajte tome u prvim mjesecima veze.

Riječ je o sljedećima:

Strijelac

Strijelci su osobe koje se ne vole vezati ni za mjesto ni za osobu. Oni se rijetko istinski zaljubljuju i teško im je zamisliti da će provesti ostatak života s jednom osobom. Oni ljubav najčešće izjavljuju samo najbližim članovima porodice, prenosi Index.  

Blizanci

Baš poput Strijelaca, Blizanci se ne vole vezati za nekoga, a nisu ni naročito romantični pa im je izjavljivanje ljubavi poprilično ženskasto i ljigavo. Po njihovoj su mjeri prolazne avanture i lude zabave pa čak i ako vam kažu da vas vole, to vrlo vjerojatno ne misle u potpunosti.

Vodolija

Vodolije nisu avanturisti poput Strijelaca i Blizanaca, ali vrlo oprezno biraju osobu za koju će se vezati. Oni čekaju da prođe određeni "testni" period u kojem će zaključiti je li ta osoba potpuno kompatibilna s njima ili ne. Vodenjaci nisu laki ni na djelima ni na riječima i sve što oni čine je vrlo promišljeno.

NEMA KOMENTARA