Nevjerovatan snimak: Plivač uhvatio rukama ajkulu, pa joj držao ralje

Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan snimak: Plivač uhvatio rukama ajkulu, pa joj držao ralje
Screenshot / Plivač uhvatio rukama ajkulu

Nevjerovatan trenutak snimljen je na američkoj plaži u Državnom parku Cape Henlopen u državi Delaware.

Naime, plivač je snimljen kako drži morskog psa i drži mu širom otvorene ralje u videu koji je izazvao razne komentare na društvenim mrežama. Muškarac je snimljen kako pozira za fotografiju s morskim psom u vodi.

Videozapis ovog trenutka na Facebooku je podijelila Rachael Foster i video je za vrlo kratko vrijeme postao viralan.

Mnogi su kritikovali njegov postupak, dok su drugi istakli da je uloviti i pustiti morskog psa legalno u državi. Kasnije je gđa Foster ažurirala svoj post rekavši da plivač nije prekršio nikakva pravila hvatajući morskog psa, a sve što je učinio bilo je potpuno "po knjizi".

Na snimku se mogu čuti kako ljudi vrište dok muškarac drži ajkulu i otvora joj čeljust.

"To je velika morska psina", može se čuti žena koja govori u videu.

"Za svakoga ko komentariše kako je ovaj momak trebao ostaviti morskog psa na miru, ili da to nije u redu, stvarno se morate educirati", napisala je gđa Foster dok je dijelila isječak.

"On je to učinio prema knjizi i s njom je bio potpuno zakonit", rekla je i dodala da je plivač kasnije pustio morskog psa.

"Ulovio je morskog psa, otvorio mu usta da izvadi udicu, a zatim je zašao dublje u vodu, okrenuo je morskog psa i pustio ga!" ona je napisala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije