Zatvoreniku u Hrvatskoj minijaturni mobitel pronašli u gaćama

Radiosarajevo.ba
Zatvoreniku u Hrvatskoj minijaturni mobitel pronašli u gaćama

U jednoj od zatvorskih ustanova nedavno je kod zatvorenika za kojeg je dobivena dojava o nedozvoljenoj komunikaciji s vanjskim, a potencijalno i kriminalnim, svijetom u gaćama pronađen mali – mobitel, navodi portal 24sata.

Pravosudni  policajci se u zatvorima svakodnevno susreću s domišljatim zatvorenicima.  Oni obično privremeni gubitak slobode nastoje ublažiti unošenjem nedozvoljenih sredstava komunikacije.

"Tako je nedavno u jednoj od zatvorskih ustanova kod zatvorenika za kojeg je dobivena dojava o nedozvoljenoj komunikaciji s vanjskim, a potencijalno i kriminalnim, svijetom u gaćama pronađen mali mobitel", stoji u saopćenju Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske.

Nisu naveli u kojem se hrvatskom zatvoru ovo desilo, a o kolikom mobitelu se, zapravo, radi, može se vidjeti iz priložene fotografije koju je objavio navedeni Sindikat.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije