Nevjerovatno: Djevojci (21) 'zapela' usta nakon što je prejako zijevnula

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatno: Djevojci (21) 'zapela' usta nakon što je prejako zijevnula
Foto: Screenshot/TikTok / Djevojka sa zaključanom vilicom

Jedna je djevojka zijevnula tako snažno da joj se čeljust ostala ukočena sa širom otvorenim ustima.

Jenna Sinatra, 21-godišnja djevojka iz New Jerseya doživjela je ovu bizarnu situaciju samo nekoliko dana prije svog rođendana. U sada već viralnoj seriji videa, dokumentirala je sebe kako pokušava uvjeriti svoje roditelje da nešto nije u redu i svoj kasniji odlazak u bolnicu, gdje su joj ljekari ispravili vilicu. 

Njezin neobičan medicinski problem šokirao je mnoge dok su neki čak i rekli da im je otključao novi strah. Jenna je zijevnula čini se malo prejako i uspjela zakočiti čeljust, ostavljajući usta širom otvorena. Bolničko osoblje reklo joj je da je snaga njezinog zijevanja iščašila čeljust, učvrstivši je na mjestu.

Helez o Goganoviću: Podnijet ću krivičnu prijavu ako navodi budu tačni. Taj slučaj nije završen

Helez o Goganoviću: Podnijet ću krivičnu prijavu ako navodi budu tačni. Taj slučaj nije završen

Jedan je ljekarka čak komentirala: "Nikad prije nisam to vidjela". Tokom četiri sata, Jenna je pregledala čeljust i napravila rendgenske snimke. Sve je to napravila kroz smijeh, ne vjerujući u kakvoj se bizarnoj situaciji našla

Ljekari su joj tada dali sredstva za opuštanje mišića prije nego što su joj ručno vratili čeljust u uobičajeni položaj. "Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo", napisala je u naslovu svog TikTok videa koji je pogledan 10,4 milijuna puta.

@jennasinatra

Update😂

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Podijelila je i još jedan video koji prikazuje njezino lice umotano u zavoje. Otkrila je i kako joj je rečeno da bi joj se ovako nešto mogla ponovno dogoditi.

Mnogi drugi korisnici podijelili su vlastita iskustva, pa je tako netko napisao: "Ovo mi se jednom dogodilo dok sam zijevao i toliko sam se uspaničio da sam udario čeljust natrag na mjesto". 

"Ovo mi se događa stalno dok zijevam, ali traje samo nekoliko sekundi. Živim u stalnom strahu da mi mišići jednostavno neće vratiti čeljust", napisao je drugi, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije