Nestvarna romantična priča: Žena (30) čekala narudžbu, pa se odmah zaljubila u dostavljača

0
Radiosarajevo.ba
Nestvarna romantična priča: Žena (30) čekala narudžbu, pa se odmah zaljubila u dostavljača
Foto: SWNS / Žena se zaljubila u dostavljača

Kada je žena iz Australije Tanatsa Lucas čekala da joj stigne naručeni pribor za jelo, nije ni slutila da će se zaljubiti.

Odlučna tridesetogodišnjakinja bila je toliko oduševljena glasom dostavljača da ga je odlučila pitati za izlazak. Tanatsa, iz Darwina (Australija)  bila je u svom stanu 2020. godine kada joj je Corey Lucas pozvonio i rekao da je ispred vrata paket.

Tanatsa je bila oduševljena svojim prvobitnim utiskom o dvadesetosmogodišnjaku da je napravila hrabar korak slanjem poruke, pitajući ga da li je slobodan. Dvoje su se kasnije izašli na sastankak iste večeri i brzo su se zbližili.

Prvomajski praznici u BiH: Provjerili smo kakve su trenutne cijene mesa

Prvomajski praznici u BiH: Provjerili smo kakve su trenutne cijene mesa

Samo tri meseca kasnije, u junu te godine, Tanatsa je ostala trudna s njihovim sinom Archiejem, sada starim dvije godine, rođenim 2021. godine. Tanatsa, menadžerica za nacionalni osiguravajući plan za invalidnost Australije, rekla je: "Tada sam uređivala nokte, a moj dostavljač me nazvao.

"Govorio je jako ljubazno na telefonu i bio je vrlo poštovan. Pitala sam ga da li bi imao ništa protiv da ostavi paket ispred mog stana, jer sam uskoro trebala izaći. Nešto u meni mi je govorilo da iskoristim priliku i pitam ga za izlazak. Tako sam i učinila i jako sam sretna."

Dostavljač poslao poruku djevojci kojoj je odnio hranu. Dobio otkaz

Dostavljač poslao poruku djevojci kojoj je odnio hranu. Dobio otkaz

Corey,koji sada radi kao vozač kamiona, rekao je: "Veoma sam sretan što je sve uspjelo, sada smo vrlo sretno u braku i ide bolje nego ikada, naša ljubav svakog dana postaje jača." Nakon njihovog telefonskog razgovora, Tanatsa, koja je poreklom iz Zimbabvea, rekla je da je osetila nagli poriv da pita Coreya za izlazak.

Rekla je: "Bila sam nedavno sama, ne znam šta se dogodilo, ali nešto me jednostavno obuzelo i pomislila sam da bih mogla pitati, nikad se ne zna. Mogla sam reći čak i dok sam bila na telefonu s njim manje od minute da je nešto drugačije kod njega."

Tanatsa je odlučila poslati poruku Coreyju samo sat nakon što joj je dostavio paket, jednostavno pitajući: "Slučajno slobodan? Haha." Dvoje su se sastali na pivu u baru koji je bio nasuprot Tanatsinom stanu te večeri.

Žena se zaljubila u dostavljača

"To je stvarno dobro prošlo, govorio je sve prave stvari, vratio se u moj stan, ali ništa se nije dogodilo", rekla je Tanatsa. S razvojem njihove romanse, nije prošlo dugo prije nego što su saznali vijest o trudnoći - što je Tanatsa priznala da je došlo kao iznenađenje. "To uopšte nije bilo planirano, pomislila sam 'O bože'", rekla je.

Tanatsa je bila zabrinuta kako će Corey reagirati i bila je zapanjena kada ju je zaprosio nakon što je saznao da su očekivali dijete. "Prošlo je samo šest mjeseci nakon našeg prvog susreta, tako da sam bila zatečena, ali sam rekla da", rekla je.

Par se vjenčao 19. decembra 2020. godine u hotelu Hilton u Darwinu. "Samo smo se potpuno slagali od našeg prvog susreta", rekla je Tanatsa. "Način na koji smo se vjenčali bio je vrlo brz, mnogi su mi govorili da to ne radim, ali ne bih promijenila ništa što se desilo. Sastala sam se s njegovim ocem samo nedjelju dana nakon našeg prvog susreta, skuhao je večeru za mene i Coreyja, bilo je divno. Njegova porodica me je jako lijepo dočekala."

Tanatsa je nazvala svoju mamu i sestru koje žive u Manchesteru da im javi za iznenadnu trudnoću.

Rekla je: "Morala sam ih nazvati i obavijestiti šta se dogodilo. Bile su iznenađene, ali jako sretne zbog mene."

Žena se zaljubila u dostavljača

Par sada živi u Brisbaneu i dobili su još jedno dijete - Theodorea, rođenog u avgustu 2023. godine, i još uvijek su zaljubljeni do ušiju. Tanatsa je rekla: "S vremenom smo se još više zaljubili nakon dolaska drugog djeteta.

"Imali smo i svojih izazova, imala sam postporođajnu depresiju nakon našeg prvog djeteta, ali razvili smo razumijevanje i sada nam ide odlično. Jedina razlika je što prije nego što smo imali djecu, sve je bilo usmjereno na nas, sada moramo postići ravnotežu. Zaista se zajedno brinemo o djeci, to je stvarno lijepo. Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo - ponovno mi je spasio život.", piše Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije