Nešto ste spomenuli i počele su vam iskakati reklame o tome? Evo objašnjenja

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TV

Pola aplikacija neće nikako da radi ako im ne odobrite određene pristupe telefonu. Špijuniraju evo i dok ovo pišem ? Neki dan sa ženom pričao kako bi valjalo kupiti veći smart tv, kad nije prošlo pet sati a na vrata mi donesoše nov tv.i rekoše ovo vam je poklon od naše firme zato što sa ženom često pričate o nama i reklamirate nas ?

Refa

Koliko sam puta rekao da je Gates ***, pa nikako da se pojavi video njega i Epstajna kako se karindzaju tajno. Sve lafo prisluskuju. Ahaaa. Nahebem im se mamice svima. Hajde sada svi mamice na mobitel da vidim cija je kakva haha. Jasta neg prisluskuju i prikupljaju pascad bolesna. Misle da kad skupe da ce moci ljude kontrolisati. Hoce k...moj. mislim hoce ove zadojene zombije. Njih ne treba ni pratiti ni prisluskivati, oni svakako rade kako im se kaze.

Abdy

Nije tačno! Ja sam danas svojoj supruzi spomenuo Tursku kao turističku ponudu, nisam nikada prije toga googlao niti tražio išta od toga, nakon par minuta reklama čarter let do Turske. Objasni ovo stručnjače!?!?

/ Najnovije