Neočekivana reakcija Tarika Filipovića: Evo kako je odgovorio takmičarki nakon pitanja o BiH

5
Radiosarajevo.ba
Neočekivana reakcija Tarika Filipovića: Evo kako je odgovorio takmičarki nakon pitanja o BiH
PrtScr / Tarik Filipović u Milijunašu

Nevjerojatna i pomalo neočekivana reakcija Tarika Filipovića u najnovijoj epizodi kviza "Ko želi biti milioner". Jedna natjecateljica je prokomentirala istinitost pojave piramida u BiH, evo što joj je poznati voditelj odgovorio.

Kako piše Zagreb.info, bila je to samo još jedna u nizu epizoda dugogodišnje TV emisije s Tarikom Filipovićem u ulozi voditelja. Potom, iz čista mira mala neugodnost u studiju.

"Koji je gradić postao poznat zahvaljujući brdima u obliku piramida?", glasilo je jedno od ponuđenih pitanja, uz zanimljivu ponudu odgovora - Stolac, Visoko, Široki Brijeg ili Jajce. "

Bravo, dobri ljudi: Prikupljena sredstva za liječenje Selme (13)

Bravo, dobri ljudi: Prikupljena sredstva za liječenje Selme (13)

"Znam da se radi o Visokom, mislim da je to skroz blizu Sarajeva. Doduše, neki tvrde da to stvarno jesu piramide, sad… to ćemo prepustiti nekom drugom. Moj konačni odgovor je B Visoko", rekla je Anamarija, a Tarik je na njeno pitanje odgovorio kratkom "lekcijom".

Nije baš jasno koji dio njenog odgovora je posebno zasmetao Filipovića koji je odgovorio:"Moj savjet. Dovoljno ste pametni, odete, saslušate, prođete, osjetite i donesete svoj sud. Evo, ja sam bio već tri četiri puta.

Nećemo sad govoriti što, kako… odete i uvjerite se. Pametnom dosta. Da, naučna istraživanja pokazuju jedno, drugo treće, a ja gospodinu vjerujem", rekao je Tarik. Naravno, i društvene mreže su dale "vox populi" na ovo pitanje. Mnogi pišu kako je Tarik već godinama bezobrazan prema nekim natjecateljima te da ih ne poštuje, piše Direktno

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije