Neko je u Hrvatskoj izgubio veću svotu novca? Pronađen je, evo gdje je ostavljen

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hrvoje

Nemate o čemu pisati i opsjednuti ste Hrvatskom. Čuj, novčanik izgubljen u Sinju, a baš ste panjine...

Hrvoje

Čudim se samo kako naslov nije 'Panika i užas u Hrvatskoj, turisti otkazuju rezervacije, lokalno stanovništvo bježi, izgubljen novčanik u Sinju'

Dudek Krivousti Njofra

To je novac od onog Bosnjaka zbog kojeg organizuju tzvKulturnu srednjevjekovnih manifestaciju tzv SINJSKA HALKA

Hrvoje

To je novac od onog Bosnjaka zbog kojeg organizuju tzvKulturnu srednjevjekovnih manifestaciju tzv SINJSKA HALKA ka Dudek Krivousti Njofra Da ste imali muda borit se protiv turaka i vi bi možda slavili neku alku, ovako, po višestoljetnom običaju kmečanje, pokoravanje i čekanje pomoći.

Slavica

Svaka čast poštenom pronalazaću. Malo je danas poštenih i plemeniti osoba.

click bait naslovi

Vasi naslovi su postali sranje. Evo sta se desilo, evo gdje se nalazi. Samo click bait! Ja vas vise ne citam

Plavi

Čudi me da R.Sarajevo nije objavilo da je "bogati bosanac" izgubio pare, a pokvareni Hrvati (ustaše) to ukrale.

/ Najnovije