Astro / Horoskop do 10 augusta: Za neke slijede rajski dani, a jednom sve kreće nizbrdo

03. 08. 2020. u 13:36:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 5

Šta će vam donijeti narednih sedam dana, bar kada se zvijezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedjeljnom horoskopu koji donosi portal Astrolook.com.

Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmijeh, uz njega je sve lakše.

Ovan

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete s posebnim rezultatima i da uvijek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti s kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Bik

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima ili u vedrim tonovima, osjećate se zadovoljno i sretno uz voljenu osobu.

Blizanci

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili riječi kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Željeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Rak

Razmislite o promjeni određenih kriterija i uslova u dogovoru sa saradnicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspjehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Lav

Priželjkujete da se ostvare neke važne promjene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rješenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Djelujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu s partnerom. Vrijeme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

Djevica

Na vrlo efikasan način umijete da sprovedete različita pravila uspješnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osjećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namjere.

Vaga

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete doslijedni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubjeđivanja situacija će se promijeniti u vašu korist, ali morat ćete da ostanete uporni i doslijedni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje raznovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Škorpija

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtijevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rješavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vrijeme nečiji savjet prilikom finansijskih procjena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu. Ponekad umijete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da pruveličavate svoje ideje.

Strijelac

Dobre ideje koje imate zahtijevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od povjerenja ili ugleda. Dovoljno ste vješti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Jarac

Donosite niz važnih odluka i djelujete odlučno u svojim namjerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u djelo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vrijeme na neke sporedne situacije. Imate dobar osjećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju sretan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osjećaj i ne pričati previše.

Vodolija

Osjećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da se maksimalno angažujete u više pravaca. Dobijate podršku u svojoj okolini, što će vam olakšati mnoge situacije kroz koje prolazite. Uspjeh će vas pratiti i na finansijskom polju, tako da imate sjajnu priliku u povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Partner u vama neprekidno podstiče ljubavni zanos i neku skrivenu snagu. Potrudite se da djelujete zanosno i da uskladite svoje afinitete u odnosu sa partnerom.

Ribe

Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procjenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rješavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osjećanja ili namjere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba njegovati.

NEMA KOMENTARA