Dragan došao u Oslo i prenio svoje iskustvo: 'Kilogram junetine 25, struja 600, stan 1.500 eura!'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja sam

Dijaspora je snažno za povratak. Nakon što zarade. Onda spika kako je kod nas najnaj...pa jeste, kada trošiš zarađeno vani.

Role

Ništa Dragane onda ti ne preostaje ništa drugo već da preseliš u Rusiju, Iran, Bjelorusiju ili na kraju da se vratiš u Srbiju. Tamo je dosta jeftinije...šta da ti kažem.

lol

Dobro, i? Jel ga neko tjerao da se preseli u jedan od tradicionalno najskupljih gradova u Evropi? Koja je uopste poenta objavljivanja ovog "clanka"?

041

***

Znas kako je

Maligna sarajevska mahala jedva docekla da nekoga opet provali. Bolesni ste. Mentalno. ka 041 Malignom je zdravo maligno.

Ne huli Dragane

Kako moze nesto ne valjat u Norveskoj? Ovje kod nas je - Samo u BiH - sve naopako. Nemoj se sad zaletit pa nesto ovdje pohvalit. Svete zemlje zapadne su samo napredak, kulutura, ljudskost, blagostanje, blazenost....bozanstvo.

Adi

a kolika je plata ***, ako vec poredis sve to

666

Lijepe riječi su ukras

Hmmm

***

Kao ovdje je mrak dobro

>>Dobro, i? Jel ga neko tjerao da se preseli u jedan od tradicionalno najskupljih gradova u Evropi? Koja je uopste poenta objavljivanja ovog "clanka"? ka lol<<

Ne znam ni ja

>>>>Dobro, i? Jel ga neko tjerao da se preseli u jedan od tradicionalno najskupljih gradova u Evropi? Koja je uopste poenta objavljivanja ovog "clanka"? ka lol<< ka Kao ovdje je mrak dobro<< Sto dira u svetinje.

Sako..plata he 4000 euro minus 33% porez

a kolika je plata ***, ako vec poredis sve to ka Adi

/ Najnovije