Ne biste trebali praviti selfie nakon što napunite ove godine?

Radiosarajevo.ba
Ne biste trebali praviti selfie nakon što napunite ove godine?
Arhiv / Ilustracija
Rezultati nedavnog istraživanja dokaz su toga da je rodna i starosna diskriminacija itekako zastupljena. Iako su godine samo broj nad energijom koja se nalazi u vama, čini se da su neke "granice" i dalje prisutne.

Nedavno istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi donosi rezultate koji se neće dopasti baš svima – posebno ako vam kažemo da prema njima ne biste trebali imati dugu kosu poslije 46. godine i nositi kožne pantalone u 47. godini.

Tetovaže ne poslije 38. godine

Prema ovim rezultatima, poslije 38. godine kasno je za tetoviranje, a ko je to do tada uradio, poslije bi trebao to prikriti.

Selfiji ne poslije 34. godine

Tako barem kaže istraživanje, odnosno mišljenje javnog mnjenja. Ali mi imamo jedno pitanje – ako može kraljica društvenih mreža Kim Kardashian u 36, zašto ne bismo mogli mi?

Klubovi i koncerti ne poslije 44. godine

Vjerovali ili ne, ali grupa ispitanika smatra da je neukusno da žene u ovim godinama posjećuju klubove i koncerte, piše B92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije