Naručili su ribu u restoranu u Hrvatskoj. Kad je došao račun umalo se nisu ugušili od šoka

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

stagod

umalo se ugušili od šoka, ko vam piše ove clickbait teferič naslove, djeca u osnovnim školama?

Dr.otker

Trebali su narucit srdelu u konzervi iz lokalnog granapa i malo luka I kruha pa bi bili zadovoljni.

eto vas ko portali sa istoka

ko jos narucije u restoranu a da ne pogleda jelovnik ???

Tomo

Pa svake godine isto

turista

Cijene su uzasne, preskupe, pretherane, bahate i zao mi je naroda koji mora tamo da zivi, tj prezivljava skupljajuci limenke i flase po kantama, ali pobogu kako se sokiras sa racunom kad dobro znas sta si narucio i pored svega pise cijena?!?!?!?

Laži

Nek odu u Beč na takvu istu večeru i u takvom ambijentu,pa nek jave koliko ih je koštalo.U hrvarsku su naučili dolaziti turisti žnj klase i za 15 dana boravka u hrvatskoj se vratiti kući i da im je bilo jeftinije nego ostati kod kuće.

Adi

***

Adi

Cijene su uzasne, preskupe, pretherane, bahate i zao mi je naroda koji mora tamo da zivi, tj prezivljava skupljajuci limenke i flase po kantama, ali pobogu kako se sokiras sa racunom kad dobro znas sta si narucio i pored svega pise cijena?!?!?!? ka turista Ne seri cijene su uzasne u sarajevu, idi u sarajevu u restoran, batali cevape pa se javi, na sugavoj blesnici 100e apartman, staze ko minsko polje , sadrzaji ko u avganistanu, i nesto serete, svake godine ista prica, ljubomaora, i zavist ce vas pojesti

Fishek10

prije neg sto udjes u restoran, pogledaj prvo cijene pa odluci... sve je na dobrovoljnoj bazi

Uskoro ...

... cete shvatiti da je pljacka tu redovna pojava.

Katil

Sljedeci naslov; Gost se objesio u toaletu kada je vidio racun,smijesni ste vise.

Odyeb je lansiran

Ne seri cijene su uzasne u sarajevu, idi u sarajevu u restoran, batali cevape pa se javi, na sugavoj blesnici 100e apartman, staze ko minsko polje , sadrzaji ko u avganistanu, i nesto serete, svake godine ista prica, ljubomaora, i zavist ce vas pojesti ka Adi Papak glupi, niko nije ni rekoa da na Bjelasnici ili kod nas u restoranima ne pretjeruju, ali ne moze Ozujsko biti duplo skuplje u Hrvatskoj nego u Sarajevu. Kontas glupane???

euro

Euro i KM odnos je 1=1 i u tom grmu leži zec....

user90104

***

Ne pijem dok Paja vozi

Eto da su Albaniji to isto jeli koštalo bi skroz jeftino bili bi oko 24 marke možda i manje

Ne pijem dok Paja vozi

Papak glupi, niko nije ni rekoa da na Bjelasnici ili kod nas u restoranima ne pretjeruju, ali ne moze Ozujsko biti duplo skuplje u Hrvatskoj nego u Sarajevu. Kontas glupane??? ka Od*** je lansiran A znači da je u redu da bude skupo u našim restoranima a nije ok da bude u Hrvatskoj. I koliko košta sarajevska piva kod nas a koliko u Hrvatskoj ili u eu

Panzer

***

Albanija

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije