Naručila je mami haljinu online, a ono što je stiglo nasmijalo je sve

0
Radiosarajevo.ba
Naručila je mami haljinu online, a ono što je stiglo nasmijalo je sve
Foto: Freepik / Ilustracija / TikTok / lillybeeeeeec / Ilustracija, slika haljine koja je naručena

Naručivanje odjeće preko interneta uvijek je riskantno jer postoje velike šanse da vam neće odgovarati ili da neće izgledati kako ste mislili.

Tako je Lils Curt na Tik Toku podijelila video u kojem je pokazala prekrasnu haljinu koju je njena mama naručila za njeno vjenčanje, a nakon toga je pokazala i ono što joj je stiglo u paketu, prenosi The Sun.

Njena haljina s fotografije ima V-izrez, 'šišmiš' rukave i protkana je srebrnim nitima, a ono što joj je stiglo bilo je nešto skroz drugačije.

Dodik kaže da Rusija neće podržati rezoluciju o genocidu: "Ne želimo da dijelimo zrak sa Bošnjacima"

Dodik kaže da Rusija neće podržati rezoluciju o genocidu: "Ne želimo da dijelimo zrak sa Bošnjacima"

Mnogi su tako haljinu koja je došla uporedili s bolničkom haljinom ili zavjesom za tuš.

"Nikada nećemo ovo zaboraviti", napisala je Lils u opis videa. Video je od tada skupio više od 445 hiljada pregleda, a korisnici Tik Toka nisu mogli odoljeti komentiranju.

"Izgleda kao da je pobjegla iz bolnice. Ovo je strašno", napisala je jedna korisnica. "Ne mogu vjerovati da su vam to poslali, što nije u redu s njima?!", pitala se druga.

I dok je većina izrazila svoju podršku u komentarima, mnogi su priznali da ih je to pošteno nasmijalo. "Oprostite, ali ovo je nešto najsmješnije što sam vidio u zadnje vrijeme", dodao je treći korisnik. Lils i njezina majka kasnije u komentarima priznale da je i njih cijela situacija zaista nasmijala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije