Napravili krevet širok 5,5 metara kako bi mogli spavati sa svoje četvero djece

Radiosarajevo.ba
Napravili krevet širok 5,5 metara kako bi mogli spavati sa svoje četvero djece
Instagram / Djeca od Ryana i Kim Constable
Bivši profesionalni igrač rugbyja Ryan Constable i njegova supruga Kim postali su tema brojnih razgovora zbog neobičnog načina na koji spavaju sa svojom djecom.

Par iz Belfasta napravio je poseban krevet širok čak 5,5 metara koji je dovoljno velik da u njemu lijepo spavaju njih dvoje sa svoje četvero djece: 11-godišnji Corey, 9-godišnji Kai, 6-godišnja Maya i 5-godišnji Jack.

Nakon što je dobila puno negativnih reakcija na njezine "čudne postavke spavanja", joga instruktorica Kim počela je gostovati u televizijskim emisijam kako bi obranila svoju porodičnu praksu.

"Kako se porodica povećavala, svi su htjeli spavati s nama. Kad bi stariji izašli iz kreveta, a mlađi došli, stariji su se vraćali i govorili kako to 'nije pošteno' - i oni su htjeli u velikom krevetu s nama", rekla je Kim za Belfast Telegraph.

Prvo su imali  king size krevet, zatim super king i krevet za jednog koje su sve spojili kako bi napravili krevet širok 5,5 metara koji je dovoljno velik za šesteročlanu porodicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije