Najsretniji datumi u februaru za svaki znak: Jedan će biti na 'vrhu svijeta'

0
Radiosarajevo.ba
Najsretniji datumi u februaru za svaki znak: Jedan će biti na 'vrhu svijeta'
Foto: Pexels / Ilustracija

Astrološki, januar je bio pomalo izazovan jer su nas retrogradni Merkur i Venera tjerali da se preispitamo, ali sada konačno možemo nastaviti sa svojim životima, kažu astrolozi.

Svi horoskopski znakovi napokon se miču s mjesta, a svakome od njih jedan dan tokom februara će biti posebno povoljan.

Ovan

Koji se to ženski horoskopski znak nikada ne zaboravlja?

Koji se to ženski horoskopski znak nikada ne zaboravlja?

Pogledajte kako je Fenerbahce izbačen nakon penala: Edin Džeko i društvo šokirani u Istanbulu

Pogledajte kako je Fenerbahce izbačen nakon penala: Edin Džeko i društvo šokirani u Istanbulu

Najbolji dan – 16. februara

Vaš vatreni vladar Mars udružit će snage s planetom ljubavi Venerom u vašoj 10. kući karijere i ugleda. To je dan kada ćete konačno vidjeti koliko možete doprinijeti i koliko značite u svom poslu.

Bik

Najbolji dan – 9. feburar

Na ovaj datum ćete nakon dugo vremena zaista vi biti vi! Mjesec će biti u vašem znaku, baš kao i Sjeverni čvor. Što to laički znači? Konačno ćete dobiti uvid u to ko ste zapravo i što želite od svog životnog puta. Shvatit ćete da se sve događa s razlogom i koja je svrha svega što čini vaš život te ćete jasnije i objektivnije sagledati sve probleme.

Blizanci

Kako prepoznati horoskopsku vodoliju: Miješanjem stilova i uzoraka spajaju nespojivo

Kako prepoznati horoskopsku vodoliju: Miješanjem stilova i uzoraka spajaju nespojivo

Najbolji dan – 3. februar

Olakšana komunikacija i jasnoća misli i životnih situacija dolazi vam na ovaj datum. Napokon ćete pronaći prave riječi i dobiti priliku da popravite neke stare nesporazume, posebno u ljubavi i s prijateljima.

Rak

Najbolji dan – 1. februar

Kako mladi mjesec ulazi u vašu osmu kuću intimnih odnosa, lakše ćete se s nekim povezati. To se posebno odnosi na seksualni život, a posebnu priliku imaju oni koji će prije ovog datuma biti slobodni. 

Lav

Najbolji dan – 4. februar

Vaš izvor snage na ovaj datum bit će vaša romantična veza s nekim, kao i ljubav vašeg života, ako ste imali sreće da je pronađete. Sunce, koje vlada vašim znakom, pridružuje se Saturnu u vašoj sedmoj kući partnerstva, a rezultat je jači temelj u mnogim odnosima, privatnim i poslovnim.

Djevica

Najbolji dan – 3. februar

Novčani horoskop za februar 2023: Koga čeka izazovan period, a kome se otvaraju sva vrata?

Novčani horoskop za februar 2023: Koga čeka izazovan period, a kome se otvaraju sva vrata?

Očekujte provalu kreativnosti koju će omogućiti položaj Merkura, vašeg vladajućeg planeta, koji će se aktivirati u petoj kući. Riječ je o strasti i samoizražavanju. Dakle, sve vam je jasno, u krevetu, u umjetnosti, u izražavanju želja, neće vam biti ravnih 3. februara.

Vaga

Najbolji dan – 24. februar

Venera će formirati pozitivan sekstil s fantastičnim Neptunom u vašoj šestoj kući zdravlja i dnevnih rituala. Rezultat: bit ćete opušteniji, uživat ćete u toplini doma i poznatom okruženju te ćete pokazivati ​​još više empatije prema drugima. Međutim, nećete zaboraviti ni sebe.

Škorpion

Najbolji dan – 11. februar

Ovo je datum kada ćete pronaći prave riječi za sve. Uglavnom, uvijek ste izvrsni u komunikaciji, ali sada vam u tome pomaže položaj Plutona i Merkura koji će se spojiti u trećoj kući. Odnosi se na komunikaciju, komšije i blisku okolinu. Nemojte se iznenaditi ako shvatite da postajete bolji u bilo čemu što radite.

Strijelac

Najbolji dan – 17. februar

Vaš vladar Jupiter činit će sekstil s Uranom i donijeti vam dan koji širi vaše horizonte. U tome najviše uživaju Strijelci, a ovo je datum kada će još više eksperimentirati, upoznavati nove ljude i zauzeti nova gledišta.

Jarac

Najbolji dan – 4. feburar

U vašoj drugoj kući, koja se odnosi na resurse, novac i vrijednosti, bit će Saturn. Njegov glavni zadatak bit će da vas ljudi konačno prepoznaju kao autoritet kakav jeste, da pokažu koliko cijene ono što im pružate.

Vodolija

Najbolji dan – 14. februar

Možda ste imali nekoliko teških sedmica, ali sada je početak razdoblja napretka. Prvo sretno, a ujedno i najsretnije bit će Valentinovo, kada ćete biti hrabriji nego prije. Također, jasnije ćete vidjeti stvari i lakše se fokusirati na probleme.

Riba

Najbolji dan – 18. februar

Na početku vlastite vladavine Ribe čekaju dobro razdoblje. Pozdravite svoju sezonu i pripremite se da će vaše suosjećajno srce biti otvorenije nego inače. Bit ćete više inspirirani pa je ovo odličan dan za ljude koji se bave kreativnim radom, piše Story.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije