Najsretniji dani u junu 2024: Astrolozi tvrde - obratite pažnju na ova 3 datuma

0
Radiosarajevo.ba
Najsretniji dani u junu 2024: Astrolozi tvrde - obratite pažnju na ova 3 datuma
Foto: Pixabay / Tri datuma vrijedi zapamtiti - kažu astrolozi

Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu junu za nas mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

3. juni – Merkur prelazi u znak Blizanaca

Prvi povoljan dan je 3. juni. Ovog dana Merkur će prijeći u znak Blizanaca – to mu je najpovoljniji položaj, ne računajući boravak u znaku Djevice. Merkur je izuzetno jak u ovom znaku i može nam uvelike promijeniti život, pružajući nam pomoć u rješavanju financijskih i drugih važnih stvari, obdarujući nas snažnim pamćenjem, željom za putovanjima i otkrivanjem novih horizonata. Vrlo dobro vrijeme počinje 3. juna, stoga ništa ne odgađajte za kasnije. Merkur će vam pomoći da shvatite kako zaobići prepreke u budućnosti.

Poznat raspored nove sezone Premijer lige BiH: Evo kada se igra sarajevski derbi

Poznat raspored nove sezone Premijer lige BiH: Evo kada se igra sarajevski derbi

6. juni – Zrcalni datum

Šesti juni (6.6.) je izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan moći, svijetom će vladati Šestica – jedan od najkreativnijih brojeva, koji će nam dati želju da budemo bolji i uspješniji. Na ovaj dan pokušajte biti što produktivniji i nemojte se plaširi slušati svoju intuiciju, pogotovo ako radite na kreativnom polju – oglašavanje, dizajn, muzika i tako dalje.

11. juni – kvadrat Marsa i Plutona

Mars i Pluton će se ovog dana nalaziti u prilično povoljnom položaju jedan u odnosu na drugog. Na ovaj dan pojačat će se naša snaga volje i želja za borbom za sreću. Pojavit će se strast i želja za napredovanjem, za postizanjem podviga za sebe i svoje voljene. Najsnažnija energija ovog dana bit će kolektivne prirode. Morate biti bliže prijateljima, kolegama, rođacima, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije