Najseksipilnija medicinska sestra: Uz nju se pacijenti osećaju bolje

Radiosarajevo.ba
Najseksipilnija medicinska sestra: Uz nju se pacijenti osećaju bolje
Lauren Drain (31) iz Floride u SAD-u je medicinska sestra specijalizirana za kardiologiju, i njenim pacijentima sigurno nije lako održati pravilan srčani ritam dok je gledaju u uskoj uniformi.

Karijeru u zdravstvu je započela sa 16 godina, a danas radi i kao osobna trenerica koja svojim seksipilnim fotografijama privlači pažnju svijeta na Instagramu gdje je prati više od 3,6 miliona ljudi. Proglasili su je najseksipilnijom medicinskom sestrom te društvene mreže, piše Daily Mail.

laura2.PNG - undefined
Iako zna raditi po 13 sati dnevno, uvijek pronalazi vremena za intenzivne treninge za koje kaže kako su "tajna njene vitkosti". Vjeruje kako je aktivan stil života ključ dugotrajnog zdravlja. 

laura1.PNG - undefined

U svojoj karijeri nikada nisam vidjela profesionalnog sportistu koji je doživio ozbiljnu zdravstvenu krizu. Postoji razlog za to - aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i promovira opće dobro", kaže ova djevojka. 

Nakon godina rada u bolnici okružena pacijentima počela je, kaže, osjećati kako to loše utječe na njeno zdravlje. Osjećala se prekomjerno teškom, umornom i vrlo nesretnom pa je odlučila preuzeti kontrolu nad svojim životom. 

"Željela sam biti zdrava, zgodna, jaka, sigurna žena koja aktivno zaustavlja bolest umjesto da je liječi pilulama i lijekovima", dodala je.

laura3.PNG - undefined
Osim što redovno objavljuje motivacione fotografije i videe na Instagramu, Lauren je veoma aktivna i na blogu gde promovira zdrav život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije