Najpoznatije svjetske džeparoške destinacije

Radiosarajevo.ba
Najpoznatije svjetske džeparoške destinacije

Turistička internetska stranica objavila je na temelju istraživanja popis od deset gradova u svijetu u kojima se turisti najviše moraju čuvati džepara, a osam od top deset destinacija nalazi se u Europi.

Jedna od stvari na koju turističke agencije često upozoravaju ljude jesu krađe. Osim klasičnih džepara koji vrebaju vaše novčanike, varijacija na temu je mnogo - od krađe osobnih predmeta do putovnica.

Stranica TripAdvisor složila je listu deset najopasnijih gradova po džeparima, a njih čak osam nalazi se u Europi.

Naravno, radi se o najpopularnijim odredištima koje bi vjerojatno svaka turistička agencija izdvojila kao potencijalno opasne. Bilo da su u pitanju napučene šetnice i kulturne znamenitosti, bilo noćni provod, razloga za opreznost je i previše.

Među prvih deset najopasnijih destinacija nalaze se Barcelona (Španjolska), Rim (Italija), Prag (Češka), Madrid (Španjolska), Pariz (Francuska), Firenca (Italija), Buenos Aires (Argentina), Amsterdam (Nizozemska), Atena (Grčka) i Hanoi (Vijetnam), prenijela je Fena.

radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije