Najgora noćna mora: Pozvali inspekciju zbog zmije u toaletu pa pronašli leglo

Radiosarajevo.ba
Najgora noćna mora: Pozvali inspekciju zbog zmije u toaletu pa pronašli leglo
Najgora noćna mora ostvarila se porodici iz Teksasa.

Prvo su pronašli odraslu čegrtušu u toaletu te su odmah pozvali inspekciju za uklanjanje zmija. Inspekcija je utvrdila kako je zmija ušla kroz razbijenu cijev.

Kompanija je odmah podijelila fotografije jer su daljnjom inspekcijom utvrdili kako se u njihovoj kući nalaze ukupno 24 čegrtuše! 

"Prošle smo sedmice primili poziv porodice u Jonesu koji su pronašli odraslu čegrtušu u toaletu. Da, u svom toaletu! 

To je bila prva zmija na koju je porodica nabasala u posljednjih nekoliko godina... Kada sam stigao, odmah sam primijetio nekoliko problematičnih područja.

Intuicija me odmah odvela na njihov tavan gdje sam sigurno uklonio 13 odraslih čegrtuša. Nakon temeljitog pregleda, spustio sam se ispod kuće gdje sam ih uklonio još deset i pet beba... Ukupno 24 zmije, a porodica nije imala pojma.

Kako je to moguće? Zapravo je jako jednostavno: čegrtuše su dosta tajnovite i apsolutno se oslanjaju na kamuflažu. Samo zato što ih ne vidite, ne znači kako nisu ondje", napisala je inspekcija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije