Na vjenčanje pozvao familiju, a onda je njegov brat izgovorio rečenicu koja je izazvala haos

1
Radiosarajevo.ba
Na vjenčanje pozvao familiju, a onda je njegov brat izgovorio rečenicu koja je izazvala haos
FOTO: Pixabay / Vjenčanje (Ilustracija)

Mnogi su pohvalili jednog muškarca jer je "ukrao pažnju" na vjenčanju svog brata objavivši trudnoću svoje žene.

Osvetio se bratu koji je za njegovo vjenčanje isplanirao prosidbu svoje djevojke. Pa je, kako bi vratio istom mjerom, on odlučio na njegovom objaviti da će postati tata.

Napisao je na Redditu: "Moj je brat rekao da će zaprositi svoju djevojku na mom vjenčanju. Rekao sam mu da ne radi to jer je to dan moje žene i mene i ne želim da nas išta ometa. Moja je mama poludjela. Rekla je da želi da porodica koju možda neće vidjeti neko vrijeme bude dio prosidbe. Rekao sam da me nije briga i da ću ga, ako to učini, izbaciti sa svadbe. Mama je rekla da će onda i ona otići".

Meteorolozi objavili detaljnu prognozu do 20. maja: Velike promjene vremena pred nama

Meteorolozi objavili detaljnu prognozu do 20. maja: Velike promjene vremena pred nama

"Moj se brat oženio prošlog vikenda. Umjesto nazdravljanja, iskoristio sam vrijeme da objavim da čekamo naše prvo dijete", dodaje. Ogorčena, mama ga je htjela izgrditi pred svima - ali, srećom, baka je uskočila i smirila je.

Dodao je: "Moja joj je baka rekla da sjedne i šuti. Proveli smo veći dio prijema razgovarajući s porodicom koju nećemo više vidjeti o našem budućem djetetu. Moja mama kaže da sam bio odvukao svu pažnju od mog brata na dan njegovog vjenčanja. Jako se naljutila kad sam je potsjetio da je htjela napustiti moje vjenčanje ako bih izbacio svog brata nakon što je zaprosio svoju djevojku", javlja Vecernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije