Na ove znakove najviše će uticati retrogradni Merkur: Sutra počinje

0
Radiosarajevo.ba
Na ove znakove najviše će uticati retrogradni Merkur: Sutra počinje
FOTO: Wikimedia Commons / Planet Merkur

Pred nama je period retrogradnog Merkura koji će posljednji put u godini biti retrogradan od 14.10. sve do 03.11., kada ponovno kreće direktno. Retrogradni Merkur u znaku Škorpiona ima za cilj očistiti sve što je staro i nepotrebno. Na površinu će izaći naši skriveni osjećaji. Tri znaka Zodijaka najviše će osjetiti vihor retrogradnog Merkura.

Djevica

Dok retrogradni Merkur uzrokuje kaos u svemu, također testira i vaš organizirani um.

Svakako ćete propustiti neke detalje, a to će dovesti do pogrešne komunikacije, kao što je uobičajeno tijekom retrogradnog kretanja.

Još jednom provjerite svu svoju poštu i budite vrlo jasni u vezi s tim što želite prenijeti.

Ako imate tajne koje morate čuvati, pobrinite se da budete apsolutno diskretni u vezi s tim. Poznato je da retrogradni Merkur otkriva naše tajne.

Škorpion

Kako je retrogradni Merkur u vašem znaku, morate se pripremiti za njegov utjecaj. Kontrolirajte svoje misli, pokušajte ostati uzemljeni.

Budite smireni, imajte na umu da ovo retrogradno kretanje Merkura utječe na vašu jasnoću misli.

Ako želite isplivati iz svega, odbacite sve sumnje u sebe i ostanite prizemljeni. Stvari će uskoro biti bolje.

Retrogradni Merkur unijet će kaos i zbrku u cijeli naš život. Najbolje što treba učiniti je ostati smiren i pustiti da oluja prođe. Stvari će uskoro biti bolje. Ostanite jaki do tada!

Blizanci

Budući da je Merkur vaš vladajući planet, njegovo retrogradno kretanje će vas najteže pogoditi.

Vaše organizacijske vještine neće vam biti od koristi i bit će vam vrlo teško usredotočiti se na bilo što. Ne pokušavajte se opirati energijama.

Budite fleksibilni i radite s protokom energije. Zašto ne biste odvojili malo vremena za opuštanje? Posvetite se svom zdravlju.

Usredotočite se na nekoliko važnih projekata, a sve ostalo neka bude na čekanju. Kada napunite baterije, moći ćete ih brže i uspješnije završiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije