Na društvenoj mreži podijelila račun iz restorana na Hvaru: ‘Ovo je još i pristojno'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

To je priuštivo samo za dijasporu. Oni imaju. Ja ne idem nigdje, osim kombijem do granapa i nazad. Dole ispod zadruge ima fin pogled u brda, baba zamota bundevare i lepota.

Ne pijem dok Paja vozi

To je priuštivo samo za dijasporu. Oni imaju. Ja ne idem nigdje, osim kombijem do granapa i nazad. Dole ispod zadruge ima fin pogled u brda, baba zamota bundevare i lepota. ka Ne pijem dok Paja vozi Da to mogu da priuštiti dijaspora ali samo oni koja radi, vi koji živite od socijale ne možete kupiti ni paklo pašteta(kupuješ na dvaput) jadniče. I postao si smiješan sa ovim komentarima znam da si se osjetio iznadjen i uvredjen što pišem o vašem dijasporsko životu na socijali.🤣🤣🤣🤣🤣 ZAPOSLI SE I ŽIVJEĆEŠ BILjE

Guest

Ja u Foči najvolim jahati vlahinje jer samo tako pravi domačini dočekuju goste po starim pravoslavnim obicajima. Svaki put se kad odem kod vlaha na odmor lijepo mi bude a vlahinje su poseban gušt!

Dosadno vise

Ja i???? Ima cjenovnik i menu. Ako ti odgovara sjednes i narucis. Toliko price glupe. Uredno pise cijena. Ima izbor da narucis ili ne. Niko ne komentarise cijene automobila jer kad izracunas kilogram plastike i lima platis 30 EUR. Jel to realno?

/ Najnovije