Muž tražio supruzi test za očinstvo tek rođenog djeteta: ‘Voljela bih da ga nikad nisam rodila'

2
Radiosarajevo.ba
Muž tražio supruzi test za očinstvo tek rođenog djeteta: ‘Voljela bih da ga nikad nisam rodila'
Foto: Pexels / Razvod

Jedna žena je otkrila kako je njen muž razorio njihovu porodicu nakon što je tražio DNK test njihovog sina.

Iako mu nije dala nikakve naznake da ga je prevarila, on je smatrao da je njegovo "pravo" da provjeri da li je beba zaista njegova. Novopečena 29-godišnja mama priznala je da je bila toliko ljuta da se sada sprema za razvod od muža i rekla mu je da je sve upropastio.

Otišavši na Reddit da podijeli svoje iskustvo, žena je otkrila kako je njen muž tražio test očinstva za njihovog dječaka. Muškarac je priznao da je "uvijek planirao" da ga zatraži. Zatim je otkrila da su njegovi izgovori za test bili "samo želim da budem siguran, dušo" i "ti znaš jer je izašao iz tebe".

Legenda Intera hvalila Džeku: "Zaslužio je ovaj Scudetto"

Legenda Intera hvalila Džeku: "Zaslužio je ovaj Scudetto"

"Moj muž je tražio test očinstva i ja ga strašno mrzim zbog toga i voljela bih da nisam ni imala bebu sa njim. Tako sam uvrijeđena i zgrožena i moram da vičem negdje daleko od svog muža. Trenutno sjedim sa rezultatima testa i papirima za razvod. I naravno, on je otac. Imala sam tri seksualna partnera u 29 godina svog života i svi su bili u razmaku od minimalno godinu. Osjećam da sam u stanju bijesa i šoka otkako me je pitao, jer mislim da nikada ranije nisam mrzila nekoga", napisala je šokirana žena.

Otkrila je da je DNK zahtjev njenog muža natjerao da shvati određene stvari o njihovoj vezi, uključujući i činjenicu da je on očigledno ne voli i ne cijeni.

U kupatilu svog doma pronašla tajnu sobu: Ono što je otkrila uznemirilo je čak i njene ljubimce

U kupatilu svog doma pronašla tajnu sobu: Ono što je otkrila uznemirilo je čak i njene ljubimce

Ona je nastavila: "Smatram da on nije zaslužio ono što sam uradila za njega. Ono što sam mu dala. Noseći naše dijete do termina. Preeklampsijom i krvarenjem blizu smrti. I da ne postoji nijedna stvar koju je mogao da uradi tokom svog života, a koja bi bila jednaka žrtva. Volim našeg sina, ali voljela bih da ga nisam ni rodila."

"Osjećam se povrijeđeno, izdano i iskorišteno. Jer nikad ne bih imala dijete sa ovim čovjekom da sam znala da je sve vrijeme planirao da traži ovo. Jer očigledno je uvijek namjeravao da pita. On misli da bi trebalo da se izjasni, pa, ja mislim da bi trebalo da sam izbaci jeb*** dijete, i zamalo da umre na bolničkoj postelji moleći da vidi svoju mamu i sestru još jednom."

Od njegovog zahtjeva, 29-godišnjakinja je dodala da se njihov brak pogoršao i da je sada zatražila razvod, uprkos tome što ih je njen suprug molio da to prebrode.

"Ako ikada budem planirala da imam još djece, kao što smo 'mi' trebali, to će biti sa donorom sperme. I moja žrtva će biti samo moja. Također, nikada mi nije bilo tako drago što je i on tražio predbračni ugovor. Nadam se da će se zabavljati u tamnom jednosobnom stanu. Ponijeću svojih 200 hiljada godišnje sa sobom, alimentacija mi ne treba", poručila je.

Sofia Vergara ponovo zaljubljena: Nekoliko mjeseci nakon razvoda viđena sa novim partnerom

Sofia Vergara ponovo zaljubljena: Nekoliko mjeseci nakon razvoda viđena sa novim partnerom

Šokantna objava brzo je privukla veliki broj komentara ljudi koji su čestitali 29-godišnjoj mami što je napustila muža, piše Stil. Jedna osoba je napisala: "Za mene nije problem test, nego činjenica da je on to želio, ali je to krio od tebe kada ste pričali o trudnoći, kada si bila trudna, ako je bio u porođajnoj sobi sa tobom. Držati to za sebe je varljivo i manipulativno. Nije ti dozvolio da doneseš odluku o tome da li ti želiš djecu sa njim."

"Tako mi je žao što prolaziš kroz ovo. Nadam se da će mu svaki semafor biti crveno svetlo do kraja života. Nadam se da će uvijek udarati nožnim prstima u kraj kauča. Nadam se da će mu se kafa stalno prosipati. Nadam se da će mu gume uvijek biti prazne. Nadam se da će mu na wcu uvijek zafaliti papira i da će mu čarape zauvijek biti mokre. I neka svi njegovi stolovi imaju jednu nogu koja je kraća od ostalih i neka nikada nema dovoljno tople vode da se pravilno istušira", napisao je jedan korisnik Reddita.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije