Muškarci sa ovom krvnom grupom najčešće "zakažu" u krevetu

Radiosarajevo.ba
Muškarci sa ovom krvnom grupom najčešće "zakažu" u krevetu
Pinterest / Ilustracija
Naučnici sa Sveučilišta Ordu u Turskoj otkrili su ne tako dobre vijesti za neke muškarce.

Tvrde da o krvnoj grupi ovisi kakva im je potencija. Po njihovom istraživanju, muškarci s krvim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da "zakažu u krevetu" odnosno da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu svojeg života.

Po tome ispada da su oni s grupom 0 pravi sretnici jer su kod njih najmanje šanse da će ostaviti ženu razočaranu nakon seksa. Za usporedbu, od muškaraca obuhvaćenih istraživanjem, 42 posto onih koji imaju krvnu grupu A imalo je problema i tek 16 posto njih s grupom 0. Naučnici kažu kako im nije jasno na koji način bi krvna grupa mogla utjecati na potenciju.

Jedno istraživanje je pokazalo kako oko 40 posto muškaraca ima neki oblik erektilne disfunkcije. Među ispitanicima s tim problemom, njih 30 posto je priznalo kako uzimaju lijekove poput Viagre, ali da koristi nema, piše Daily Mail, prenose 24sata.

Najbolji ljubavnici

Postoji još istraživanja po kojima su muškarci s krvnom grupom 0 najbolji ljubavnici na svijetu. Oni naprosto uživaju u seksu i u stanju su polako voditi ljubav satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije