Društvene mreže: Muškarci otkrili najgora iskustva na spojevima

Radiosarajevo.ba
Društvene mreže: Muškarci otkrili najgora iskustva na spojevima
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Često čujemo da se žene žale kako na spoju nije sve dobro prošlo. No, ovaj put su muškarci bili ti koji su se požalili.

Nekoliko anonimnih muškaraca je za Yahoo ispričalo šta ih je toliko izbacilo iz takta da su što prije željeli otići sa spoja i nikad se više ne javiti djevojci.

Glasno pričanje

"Dogovorili smo se za jednostavnu opciju - kafa u Starbucksu. Došao sam prije nje, uzeo nam piće i sjeo, a pet minuta kasnije je stigla. Ušla je pričajući na mobitel toliko glasno da nisam mogao vjerovati. Sjela je za stol i stavila kolegu s kojim je pričala na zvučnik, a vrlo brzo došao je konobar i zamolio je da razgovara normalno na telefon i da bude tiše. Počela se derati na njega, a ja sam mu se samo izvinio i izašao. Nikada se više nismo čuli ni vidjeli", jedno je od svjedočenja, prenosi Večernji.

Pričanje o poslu

"Pokušavao sam mijenjati teme, pitao sam je ima li neki hobi, ali ona je pričala samo o poslu! Koliko je umorna, kako za ništa nema vremena... Meni nije postavila niti jedno pitanje. Odgovarao sam joj s 'da, istina' ili 'hmm...', stalno gledao na mobitel, a onda smislio izgovor i otišao", naveo je drugi muškarac.

Nepristojnost

"Bili smo u restoranu i naručila je neko meso. Kada je stiglo na stol počela se derati na konobare da je krivo narezano. Pokušao sam pomoći, ali onda se počela derati i na mene. Izvinio sam se konobarima, ustao se i otišao - račun nisam platio", kazao je treći.

Pretjerano naručivanje u restoranu

"Oboje jako volimo jesti, pa nam je prvi spoj bio u restoranu, logično. Ona je naručila toliko toga... Predjelo, vino, večeru, drugi slijed i desert. Nakon toga je 20 minuta provela na Instagramu. Otišao sam na toalet, platio svoj dio računa i zaputio se kući. Nazvala me za pet minuta kada je vidjela svoj dio računa i počela se užasno derati. Telefon mi je skoro eksplodirao od vriska", jedno je od svjedočenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije