Mozgalica: Zašto je Selma vratila kafu konobaru?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Koji glupani...Pa moze li gore od ovoga...

Samir

Ovako izgleda ispiranje mozga. Vesela sveska ili male novinw su naucni radovi visoke kategorije za Radio Sarajevo doskocice.

a

ojjjjjjjjjjj boze.... upucajte me odmah!!! 4k rezolucija slike tako da se vidi DLAKA u soljici... haloooo baaaa, dlaaaaka.... Ja, svecano izjavljujem, da od danas.... od sad... od ODMAH vise portal sarajevo.ba ne citam, ne gledam, ne maltretiram se. arevoar cao!!!!

OK

Mene sramota u vase ime

Čudnog li čuda...

.. iste su boje i plastične kašičice za jednokratnu upotrebu koje se masovno koriste u kafićima ali neka smo mi vidjeli dlaku na crtežu. Kako je ta dlaka nacrtana izgleda kao pramen kose a ne dlaka. Molim Vas prestanite nas gnjaviti ovakvim glupostima! Ovo mi je u nivou sisatih pjevačica sa Granda, naglašava isti intelekt i sposobnost zapažanja.

er

Kad uzmeš sliku za watermarkom od nekog umjetnika i onda seljački dopišeš SELMA... Koji naci lik moraš biti da dopišeš ime lokalnog karaktera, a na originalnoj slici toga nema. Zamisli dodaju sliku Mona Lise i napišu Nevzeta!

Pametnom dosta

Selma je tuka sto je uopste dosla na kavu,poskupilo sve bolje da je popila kuci i to bez dlake....de ba bgte

Ivy

A najbolje od svega da obadvoje imaju istu boju kose!

Jela

Ja sam mislila da je ono crveno kašičica...

Vronsky

Žurila na fakultet.

Jaro

To nije dlaka to je čekinja!

reuens

Zato što je Selma *****a

Meho

Samo vi vraćajte kafe, pa kad vam konobar pljune u kafu....

K

A debljine dlake ko u konja, cim se vidi sa ove slicice. Koji ste vi debili.

Za sve one koji nisu znali sta je krindz...

...e ovo je pravi krindz. Mene stid zbog vas, djece mi.

tuti fruti 13

Prolil po tanjuriću.

/ Najnovije