Mozgalica za inteligentne: U koju šoljicu će prvo doći kafa?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ai generisani tekstovi i ponavljanja

40ti put do sada

Gost

Super 👍

Čep

E zacepim vam šoljicu.

Pročepio

A sta da su cijevi ipak "prohodne"? Prvo što se uzima u obzir jeste najniža tačka a ne dužina cijevi kako je novinar naveo.

Miki

Po meni odgovor nije točan jer na prikazanoj slici nema dovoljno kave (tekućine) da i jedna kap, kapne u šalicu br. 5 😀.

Rade

Test inteligencije za debile, sta ovdje ima tesko…?!

Davor

Odgovor nije 5 nego 9 jer je cijev prema 9 prohodna

Žac

Broj 9

/ Najnovije