Mostarac je Mati Rimcu posudio 300 hiljada eura nakon dva dana poznanstva

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Dnovinaru ovo su svi i javili prije godinu dana

a sada

budite novinari i saznajte odakle ovom gospodinu poduzetniku toliki novac za pozajmicu koju ne zeli natrag, i koliko je poreza platio, ako je platio na toliku zaradu.

Gospoda

Ja gospode i pm. A ubijaju se medjusobno zbog parking mjesta u hladovini

sparco

budite novinari i saznajte odakle ovom gospodinu poduzetniku toliki novac za pozajmicu koju ne zeli natrag, i koliko je poreza platio, ako je platio na toliku zaradu. ka a sada Lupetas bezveze.Ti eto znas da nije porez platio.Hercegovci svama čast.Pozdrav iz Posavine.

za sparco

fino pise da poziva da istrazi novinar i da li je platio tax... jer je jako sumnjivo ako nekome pozajmis vise od pola miliona maraka a ne trazis povrat.. a za vasu informaciju ovako se najcesce u BiH (a i drugdje) operu pare.. i meni je ovo sumnjivo

Zong

Pranje para...

pitanje za Mostarca

da li bi i meni mogao pozajmiti 150 000 da kupim stan? vracam sigurno, samo u ratama, cim nadjem stalni posao...ostadoh na ulici..

Alf

budite novinari i saznajte odakle ovom gospodinu poduzetniku toliki novac za pozajmicu koju ne zeli natrag, i koliko je poreza platio, ako je platio na toliku zaradu. ka a sada Onaj poduzetnik donosi milione u BiH i zaposljava stotine ljudi. Najboljim radnicima kupuje auta. Sta si ti uradio da ova zemlja bude bolja? Palamudio uz kafu negdje?

Zijo

Jeli on vlasnik Alfa terma

TS

Neka magija posrijedi, ne dijele se novci tek tako.

/ Najnovije