Moglo bi vas iznenaditi: Pogledajte čime se bavi klinac iz Ko to tamo peva

Radiosarajevo.ba
Moglo bi vas iznenaditi: Pogledajte čime se bavi klinac iz Ko to tamo peva
Foto: Printscreen / Scena iz kultnog filma

Kultni film Ko to tamo peva 40 godina nakon premijere ponovno će se prikazati na Filmskom festivalu u Cannesu, na inicijativu producentske kuće Centar film. 

Film redatelja Slobodana Šijana i scenarista Dušana Kovačevića prije 40 godina je u Cannesu osvojio nagradu publike, a sad će se prikazati u sklopu programa Cannes klasik koji predstavlja retrospektivu najznačajnijih ostvarenja u povijesti festivala.

"Vijest me obradovala. Lijepo je kad se najznačajniji filmski festival na svijetu sjeti vašeg filma poslije 40 godina. To znači da će ga vidjeti veći broj pravih ljubitelja filma u svijetu i da film postaje dio jedne prestižne kolekcije Cannesovih otkrića, koju će mlađi gledatelji željeti upoznati", izjavio je Šijan.

U višestruko nagrađivanoj satiričnoj Šijanovoj i Kovačevićevoj komediji, zapažene uloge su ostvarili Pavle Vuisić, Aleksandar Berček, Danilo Bata Stojković, Mića Tomić, Dragan Nikolić, Neda Arnerić, Slavko Štimac, Taško Načić i Boro Stjepanović, a zvijezda filma postao je i Nenad Kostić, koji je imao samo 11 godina kad je osvojio gledatelje diljem Jugoslavije.

On je u devedesetima jedno vrijeme radio kao DJ, nakon toga zaposlio se kao policajac, a još od 2002. godine radi kao vozač autobusa u Beogradu, piše Index.hr. 

Nenad Kostić  - undefined

Foto: Printscreen: Nenad Kostić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije