Moderni hoteli nude mnogo više...

Radiosarajevo.ba
Moderni hoteli nude mnogo više...


Moderan hotel više nije samo udobno mjesto za spavanje, s finom hranom i bazenom. Mora nuditi puno više...

Kada se požele opustiti od stresnog života i priuštiti si odmor koji će im ostati u sjećanju, neki ljudi traže posebne ponude i spremni su to dobro platiti, pa se vlasnici hotela natječu u smišljanju i pružanju što neobičnijih paketa.

Evo nekih hotela koji uz uobičajenu ponudu gostima daju mogućnost za nešto nesvakidašnje.

● U hotelu Benjamin u New Yorku možete dobiti osobnog savjetnika za spavanje, koji će vam pomoći da izaberete pravi jastuk, te još dvanaestak sličnih sitnica, a sve za bolji san. Dobit ćete savjete, posebne proizvode s mirisom lavande te zvukove vode koja teče. A kada se probudite, savjetnik će vam protumačiti snove.

● Ako ne želite ostaviti svog ljubljenog psa kod kuće, povedite ga sa sobom u hotel Nine Zero u Bostonu. Ovaj pet-friendly hotel u ponudi ima paket U psećoj kućici i vašem će ljubimcu priuštiti kraljevski tretman: šetnje, masaže, poseban krevet...

● Hyatt Andaz u Londonu broj je jedan za ljubitelje knjiga. Svojim gostima nudi specifičnu uslugu – 'bibloterapiju'. Hotel ima svoje čitače, čija je dužnost da 'dijagnosticiraju' literarne potrebe gostiju te im 'prepišu' odgovarajući tekst. Nakon toga im čitaju.

● Ukoliko želite imati i zatvorsko iskustvo, rezervirajte ćeliju u Jailhotelu Löwengraben u Luzernu, Švicarska. Sve hotelske sobe imaju autentičan zatvorski štih i priuštit će vam osjećaj života iza rešetaka. Možda je to jedini zatvor iz kojega nikada nećete poželjeti izaći.

● Hotel Fairemont Chicago gostima nudi osobnog stručnjaka za kupke. Uz njegovu pomoć opustit ćete se na najbolji mogući način zahvaljujući posebnim kupkama u čokoladi, mlijeku, pepermintu...

● Gosti hotela Sax Chicago mogu uživati u paketima poznatih. Osoblje hotela iznijet će vam prohtjeve poznatih, te ih primijeniti na vama. Budite samo sigurni da si to finansijski možete priuštiti!

visit2amsterdam.com/net.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije