M. Big / Model iz Njemačke promijenila boju kože, tvrdi da će roditi crnu djecu

22. 01. 2019. u 10:04:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Njemačka manekenka Martina Big odlučila je promijeniti boju kože i postati crnkinja, u nadi da će njena djeca imati crnu boju kože. Martina koja je posljednje dvije godine koristila posebnu terapiju melaninom, tvrdi kako su joj te injekcije pomogle da promijeni rasu.

Ona je istakla kako su joj njeni ljekari zagarantovali da će roditi djecu crne boje kože iako je prije tretmana bila bjelkinja, baš kao i njen suprug.

Ona tvrdi kako joj je tretman posebnom vrstom injekcija pomogao ne samo da promijeni boju kože već i da se u potpunosti osjeća kao crnkinja što je šokiralo brojne gledaoce u studiju.

"Koža postaje sve tamnija i moja rastuća kosa se mijenja i postaje kovrdžava i tamnija", istakla je Martina. 

Kako bi u potpunosti sebe smatrala crnkinjom, Martina je otputovala u Keniju gdje je posebnim plemenskim obredima prihvaćena za članicu jednog plemena, nakon čega je izjavila da se u potpunosti osjeća kao Afrikanka, te da je njeno pređašnje porijeklo sada samo historija.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA