Mladoženja promašio navigaciju i stigao na pogrešno vjenčanje

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CRKVA a Mulsimani se zene?!"Bravo" crvena redakcijska gamadi ....

"Mladoženja je završio u pogrešnoj CRKVI zahvaljujući Google navigaciji"......A SVE mUSLIMANI I ZENE POKRIVENE,..iz aviona se vidi da se ovdje radi o ljudima Muslimanima ali bitno je napomenuti da su zavrsili u pogresnoj-CRKVI?!Ne cudi me pisanje poganih krscana iz Evrope i Amaerike vec me cudi da ova "nasa" crvena pascad namjerno ne isparve gresku.Ali to vam znaci GLASATI ZA TROJKU I PUSTITI PRIPADNIKE DRUGOG NARODA DA VAS "PREDSTAVLJA".Ono sto se daje Borcu u fudbalu danas, u Srboslaviji se davalo Zvezdi,Partizanu,Hajduku i dinamu..i ISTO ANS ceka pobjede li trojkasi.Bice nam i gore!A ovo vam je jedna"mahinalna greskica"....

Lulu

"Mladoženja je završio u pogrešnoj CRKVI zahvaljujući Google navigaciji"......A SVE mUSLIMANI I ZENE POKRIVENE,..iz aviona se vidi da se ovdje radi o ljudima Muslimanima ali bitno je napomenuti da su zavrsili u pogresnoj-CRKVI?!Ne cudi me pisanje poganih krscana iz Evrope i Amaerike vec me cudi da ova "nasa" crvena pascad namjerno ne isparve gresku.Ali to vam znaci GLASATI ZA TROJKU I PUSTITI PRIPADNIKE DRUGOG NARODA DA VAS "PREDSTAVLJA".Ono sto se daje Borcu u fudbalu danas, u Srboslaviji se davalo Zvezdi,Partizanu,Hajduku i dinamu..i ISTO ANS ceka pobjede li trojkasi.Bice nam i gore!A ovo vam je jedna"mahinalna greskica".... ka CRKVA a Mulsimani se zene?!"Bravo" crvena redakcijska gamadi .... De ohani malo frustrirani primatu. Zapljuvaces se. Men se ucini ovo ko u Hrasnici.

/ Najnovije