Mladoženja izgubio vjenčani prsten, nije mogao vjerovati gdje je pronađen

2
Radiosarajevo.ba
Mladoženja izgubio vjenčani prsten, nije mogao vjerovati gdje je pronađen
FOTO: Facebook / Prsten je završio u moru

Nesvakidašnji slučaj desio se sjeveroistično od Sydneya, a glavni akteri bili su Suzie Quintal i njen suprug Nathan Reeves. Oni su posjetili su tokom božićnih praznika posjetili otok Norfolk koji se nalazi oko 1.600 kilometara sjeveroistočno od Sydneya kako bi vidjeli porodicu. No, dok je suprug otišao na kupanje u zaljev Emily, iznenada je primijetio da mu je ispao zaručnički prsten.

Sve nade su bile izgubljene, dok nedavno lokalna roniteljica na dah Susan Prior nije uočila nestali prsten i to oko tijela cipla. Čula je da je jedan par ranije ove godine izgubio vjenčani prsten, pa ih je potražila putem Facebooka.

Govoreći za australski Daily Mail, Susan je ispričala da joj je sam pogled na ribu zarobljenu u prstenu bio stravičan.

Rekla je da je vidjela i druge ribe ulovljene u plastične prstenove, ali da je zabrinjavajuće vidjeti jednu okovanu metalom.

Metalni prsten se može ukloniti samo hvatanjem ribe u mrežu i nježnim uklanjanjem. Čini se da je riba zasad u redu, ali kako raste, prsten će se urezati u nju“, ispričala je roniteljica koja je bila više zabrinuta za cipla, nego za mladoženju.

Suzie je ispričala da je njen suprug pretražio sva mjesta koja su posjetili, ali da ga nije uspio pronaći.

„Svaki put prije nego što se ide kupati kažem mu da skine prsten. Ali nije ga skinuo, pa ga je izgubio. Dan prije naše druge godišnjice braka“, kazala je Susan.

Rekla je da su se, nakon što nisu imali sreće da sami pronađu prsten, mještani na otoku odmah udružili i pružili pomoć, neki su tražili prsten i detektorima metala.

Suzie i njen suprug nisu se mogli vratiti na otok Norfolk i sada sa strepnjom čekaju hoće li ljudi pronaći ribu s njegovim vjenčanim prstenom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije