Mladić transformirao balkon: Pogledajte kako izgledaju vještine preuređivanja

0
Radiosarajevo.ba
Mladić transformirao balkon: Pogledajte kako izgledaju vještine preuređivanja
Foto: Pexels / Cvijeće na balkonu

Jako volimo dobre makeovere. Pogotovo ako ne koštaju jako puno. Jedan od takvih je i ovaj koji vam danas predstavljamo.

Riječ je o dečku koji je odlučio svoj sivi i bezlični balkon pretvoriti u čarobnu oazu za uživanje, odmor i/ili druženje s prijateljima.

"Čestitam na trudu, stvorio si raj u svom domu", "Ovaj dečko se tek treba oženiti", "Ne mogu si pomoći od divljenja", samo su neki od komplimenata koje je dečko po imenu Denis dobio kada je na Instagramu objavio video makeovera.

Skandal: Uhapšena žena koja je plaćala za glasove na izborima - otkriveno koliko je novca davala

Skandal: Uhapšena žena koja je plaćala za glasove na izborima - otkriveno koliko je novca davala

Denis je snimio apsolutno sve. Od početnog čišćenja terase, pa sve do sadnje surfinija u žardinjere. Inače, surfinija je jednogodišnji cvijet za balkone i viseće posude. To je cvijet koji je napravljen u Japanu 1992 godine. I otada se vrlo brzo proširio na sve krajeve svijeta, pa tako i u naš dom. Surfinija voli sunce, ali voli i vodu što dosta stvara problema nemarnim vrtlarima jer je potrebno dosta brige i truda oko nje.

Denis, kako vidimo po objavama, ima uži, izduženi balkon, koji s jedne strane dijeli panel sa susjednim balkonom.

Upravo na tu ploču Dennis je pričvrstio svjetlosnu ukrasnu rešetku od zelene plastike te ju ukrasio malim LED lampicama. Time je već napravljen veliki korak i balkon je odmah postao zanimljiviji i ljepši.

Rasvjeta je upravo ono što ovu terasu čini spektakularnom u večernjim i noćnim satima. Na vanjski rub stropa ovaj mladi voditelj ugradio je lampe, kao i na strehe zidane ograde tako da svjetlost pada prema podu. Solarne lampe također ukrašavaju posude s biljkama, prenosi Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije