Mladenka na dan vjenčanja otkrila šokantnu istinu o mladoženji: Nije mogla vjerovati šta je uradio

0
Radiosarajevo.ba
Mladenka na dan vjenčanja otkrila šokantnu istinu o mladoženji: Nije mogla vjerovati šta je uradio
Foto: Pexels / Ilustracija / Vjenčanje

Profesionalna planerica vjenčanja Georgie Mitchell otkrila je bizarnu priču u epizodi podcasta The Unfiltered Bride.

Mladenka je ostala zgrožena i skoro otkazala vjenčanje nakon što je zatekla svog mladoženju u nezgodnoj situaciji s njegovom majkom, samo nekoliko trenutaka prije nego što su trebali stupiti u brak.

Profesionalna planerica vjenčanja Georgie Mitchell otkrila je ovu bizarnu priču u epizodi podcasta The Unfiltered Bride. Podcast vodi zajedno s Beth Smith, koja vodi kompaniju Etiquette Events Styling. Georgie je prepričala priču ispričanu od nekoga s kim je ranije radila, držeći Beth u neizvjesnosti o tome šta se dogodilo.

U Kotoru će se održati važan samit za Zapadni Balkan: Da li će BiH dobiti milijardu eura?

U Kotoru će se održati važan samit za Zapadni Balkan: Da li će BiH dobiti milijardu eura?

"Dva sam puta čula ovu priču," rekla je Georgie. "Nisam bila na tom vjenčanju, ali čula sam od vizažistice o tome. Nazvat ćemo je Jenny."

Jenny joj je navodno rekla: "Radila sam jedno vjenčanje nedavno, i nećeš vjerovati šta se dogodilo. Mladenka je trebala ići na WC malo prije ceremonije, prije same ceremonije. Ušla je u WC i ono što je vidjela bilo je dovoljno da prekine vjenčanje".

Mnogi ostali zgroženi kada su vidjeli  šta je mladoženja uradio nevjesti: 'Traži papire za razvod'

Mnogi ostali zgroženi kada su vidjeli šta je mladoženja uradio nevjesti: 'Traži papire za razvod'

Georgie je upitala Beth što misli da je mladenka vidjela, a Beth je pitala: "Je li bio s nekim drugim?" Na to je Georgie odgovorila: "Ne, gore." Beth je nastavila: "Je li se dirao?" Georgie je rekla: "Gore." Na kraju je Beth pitala je li mladoženja "radio nešto ilegalno", prije nego što je Georgie otkrila što se dogodilo.

"Majka ga je dojila", rekla je Georgie gledajući direktno u kameru. Beth je ostala u potpunom šoku, kao i mnogi koji su čuli ovu priču, javlja Klik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije