:-) / Mladenci se šokirali kada su stigle fotografije s vjenčanja: Šta smo ovo dobili?

14. 11. 2020. u 22:08:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Mnogi su parovi zbog pandemije odlučili odgoditi dan vjenčanja ili u skladu s novim mjerama održati manju, intimnu ceremoniju za najbližu porodicu i prijatelje.

Jedan je takav par, piše Mirror, na forumu Reddita napisao da su se, kad već nisu imali mnogo gostiju, najviše veselili fotografijama svog posebnog dana koje će poslati porodici i prijateljima koji nisu mogli biti s njima.

Nakon crkvenog obreda par je vjenčanje proslavio u jednom otmjenom restoranu, a kako nisu imali fotografa zamolili su konobara da napravi nekoliko fotki. Kada su vidjeli što je on snimio, shvatili su da imaju jednu jedinu fotografiju - a ni ta neće ići u porodični album.

Fotografiju su podijelili na forumu gdje se vidi zamućena amaterska snimka ženskog dekoltea u krupnom kadru, a novopečeni supružnici ni nisu na njoj. Tko je žena čiji je dekolte, ni ne znaju.

"Zamolili smo konobara da nas fotografira i ovo je sve što smo dobili", napisali su.

Premda su neki na forumu s njima suosjećali, većina im je rekla da su "sami krivi jer su uopće tražili od konobara da fotografira".

Fotografija koju su dobili  - undefined

FOTO: Reddit: Fotografija koju su dobili


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA