Mjesečni horoskop za septembar: Dva znaka čeka buran period!

0
Radiosarajevo.ba
Mjesečni horoskop za septembar: Dva znaka čeka buran period!
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Septembar mjesec će na prvom mjestu obilježiti ljubavni odnosi, porodični kao i karijera.

Neki će morati da izađu iz svoje sigurne zone, neko će imati proširenje porodice, neko će stati na ludi kamen a neko će upoznati ljubav svog života!

Zvezde su svakom namijenile ponešto.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Ovan
Pripremite se na lijepe promjene kada je karijera u pitanju. Predstojim vam lijep i siguran mjesec. Dobijate novu ponudu koju je teško odbiti. Možda vam pomalo stvara osjećaj "panike" ali vi se opustite i uđite u novu priču koja će vam prijati.

Finansije su stabilne.

Odnos sa partnerom je dobar ali vi imate utisak kao da ste malo izgubili sebe u tom odnosu. Kao da se previše dajete. To možda i jeste tako ali to ne treba da vam stvara osjećaj nelagodnosti. Naprotiv partner sve vidi i vratiće vam mnogostruko. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu koja će im prijati i sa kojom će kliknuti na više polja.

Bik
Oni Bikovi koji nisu u vezi mogu da obnove vezu sa bivšim partnerom. Bikovi koju su vezi žele sve od partnera. Žele da podignu vezu na viši nivo, da žive sa partnerom, da osnuju porodicu i žele da se vjenčaju. Tako i treba, zvijezde vam daju ogromnu podršku! Karijera će ići lijepim tokom naprijed jer vas i tu podržavaju zvijezde.

Blizanci
Vi ćete ovog mjeseca biti okrenuti sebi. Sebi ste na prvom mjestu. Okolina će pomisliti da ste sebični. Ne slušajte nikoga i radite samo ono što vama prija i što vas čini sretnim. Partner će se osjećati zapostavljeno kao i porodica i blisko okruženje. Nemojte tome pridavati puno značaja jer će krajem mjeseca sve doći na svoje.

Rak
Mjesec septembar je u znaku ljubavi. Jake emocije vas preplavljuju i vi uživate u tom ljubavnom zanosu. Tako je i sa partnerom. Očekujte veliku i jaku izjavu ljubavi a neki Rakovi će biti zaprošeni. I sa porodicom su odnosi lijepi isto su obojeni ljubavlju, skladom i razumijevanjem.

Za posao očekujte ozbilju ponudu koja će vam doneti veću plati i polju poziciju.

Lav
Potrebno je da budete spremni na izazove koji vam slijede u toku ovog mjeseca.

Najviše će biti naglašen posao ali ako budete oštroumni i ako brzo i sigurno budete donosili odluke, slijedi vam veliki uspjeh u karijeri. Neće ići lagano ali će na kraju sve biti savršeno po vas.

Ako ste u prilici iskoristite septembar barem da par dana odete na odmor, prijaće vam.

Djevica
Ovog mjeseca budite jaki i pokažite inicijativu za promjene kada je karijera u pitanju. Promjene čekaju pred vratima ali im je potrebna vaša inicijativa kako bi se one realizovale. Možda vam se sada čini da nemate prostora za promjene ali zaista nije tako. Samo hrabro i sigurno u sebe, promjene će biti fantastične za vas.

Po pitanju ljubavi bili slobodni ili ne samo se oslobodite prošlosti i ostavite je tamo gdje i pripada. Udahnite sada ovaj momenat i stvari kreću na bolje.

Vaga
Pripremite se na iznenađenja! Karijera vam je naglašena ovog mjeseca i predstoji vam uspjeh ali pri slučajnim susretima... Kada najmanje očekujete informacija dolazi do vas i vi je koristite u pravom trenutku.

Kada je ljubav u pitanju tu su stvari potpuno ok.

Škorpija
Oni koji nisu u vezi obnoviće odnos sa bivšim partnerom. Jako ste privlačni i senzualni i to osjeća vaša okolina. Oni koji su u vezi sada mogu da očekuju da se veza podigne na viši nivo. Vi to svakako i očekujete.

Posao od vas zahtijeva odlučnost. Neke stare ideje koje ste izlagali sada dolaze na red da se realizuju ali sve zavisi od vas.

Pomalo ste uspavani, probudte se!

Strijelac
Mjesec septembar vas tjera da uvidite greške i propuste iz prošlosti. Donijeće vam gotovo iste situacije ali vi ćete sada potpuno drugačije pristupiti i lagano ih rješavati. To će dovesti do promjene toka karijere i do uvećanja finansija.

Slobodnima kao i zauzetima će odgovatari da flertuju i zavode bez konačnog cilja.

Jarac
Vas život odnosno način i uvjerenja se mijenjaju. Jako je bitno da poslušate vaš unutrašnji glas i sasvim sigurno vam slijedi jako uzbudljiv mjesec. Sve stvari koje vam se budu dešavale kada je karijera u pitanju i ljubav sada će imati potpuno novi tok sa starim igračima.

Vodolija
Strpljenje i istrajnost su vam potrebni za ovaj mjesec kada je karijera u pitanju.

Nikako ne ulazite u sukob sa nadređenima a pogotovo sa kolegama. Samo sačekajte da prođe ovaj mjesec i sve dolazi na svoje. Tada možete jasno i glasno da kažete sve što mislite.

Ljubav vam sprema vatromet o kome niste ni sanjali!

Ribe
Polako ali sigurno vi uspijevate da sve stvari uradite tako da svi budu zadovoljni a pogotovo vi. Ako do sada niste upoznali voljenu osobu ovog mjeseca ćete sigurno.

U miru i skladu ste sa sobom i vaša energija je sada usmjerena samo na lijepe i pozitivne stvari. Univerzum to osjeća i šalje vam ljubav ali ne bilo kakvu u život!

Posao ide svojim tokom i tu se stvari pomjeraju na bolje. To vam sada nije prioritet već ljubav koja vam dolazi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije