Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku?

0
Radiosarajevo.ba
Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku?
Foto: Pixabay / Ilustracija

Koliko djece želiš imati? Kakva ćeš biti mama? Zvijezde već imaju neke zanimljive i zabavne odgovore te provjeri podudaraju li se ovi brojevi s tvojim planovima

Ovan: Mama ratnica s puno djece

Žene u ovom znaku mogu imati puno djece. Troje, četvero ili još više? Zašto? Pa za početak, one su malo impulzivne.  Imate sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćni ste i sigurni. Razumijete da trebate odvojiti vlastiti život od porodičnog.

Potraga i dalje traje: Roditelji nestale curice Danke (2) ponovo su u policijskoj stanici

Potraga i dalje traje: Roditelji nestale curice Danke (2) ponovo su u policijskoj stanici

Bik: Ozbiljna mama dvoje djece

Prema zvijezdama, mama u ovom znaku trebala bi imati dvoje djece s malom dobnom razlikom. Strpljivi ste i brižni, što su divne osobine kada se brinete o maloj djeci. Kada se radi o roditeljstvu, znate kako pomiješati zabavu i odgovornost.

Ozbiljni ste kada je to potrebno. Reći ćete svojoj djeci da dvaput pogledaju prije nego pređu cestu i oni će to učiniti. Ali kad stignu na drugu stranu moći ćete se opustiti i uživati. Stojite čvrsto na zemlji, ali se ne bojite povremeno skočiti u blato s djecom. Odgojit ćete svoju djecu tako da poštuju autoritet i lijepo se ponašaju.

Blizanci: Nepredvidljiva mama blizanaca

Kao dvostruki znak zodijaka, zvijezde će predvidjeti blizance za vas. Blizanci imaju dvije strane i puno ljubavi za sve što je dvostruko. Brižni ste i volite poticati genijalnost u vašoj djeci. Vaša djeca će prva čitati i znati abecedu. Međutim, nemojte dopustiti da prevlada vaša nestrpljivost. S jedne strane bit ćete jako strogi u vezi hrane koju vaša djeca jedu, ali i potpuno opušteni kada se radi o vrsti glazbe koju slušaju. Vi sigurno niste tradicionalna mama, ali vaša djeca će voljeti vašu strast i želju za životom.

Rak: Posvećena mama dvoje djece

Vi ste majka zodijaka, vi imate urođeni majčinski instinkt i ljubav prema roditeljstvu. Vi ste zapravo mama svim vašim prijateljima, a ponekad vam se čini da ste rođeni kako biste bili mama.

Možete biti skloni promjenama raspoloženja, zbog čega vam zvijezde predlažu nekoliko godina razlike između vaše djece. Od samog početka imat ćete duboku vezu sa svojom djecom. Željet ćete biti jako uključeni u njihove živote, a posvetit ćete se tome da za njih izgradite sretan i zdrav dom.

Lav: Strastvena mama od dvoje do četvero djece

Svaka Lavica treba svoje laviće. Zvijezde misle da trebate imati od dvoje do četvero djece. Imate prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati vašu potrebu za samostalnošću. Vašu neovisnost prenijet ćete na vašu djecu. Strastvena ste osoba, pa ćete takvi biti i u ulozi majke. Ponosno ćete podizati uspješnu i sposobnu djecu. Vaša djeca će biti inspirirana vašim uspjehom i poželjet će vas oponašati u životu.

Djevica: Uredna mama jednog djeteta

Zvijezde predviđaju jedno slatko dijete za vas. Iskreno, znate da možete postati tjeskobni i previše pod stresom u nekim situacijama. U roditeljstvu ne bi bilo drugačije. Najbolje je za vas da imate jedno dijete kojemu se možete posvetiti u potpunosti. Uživat ćete i ulijevati ljubav i pažnju u svoje dijete. Volite imati red u svom životu. Dnevnici hranjenja bit će savršeno ispunjeni. S druge strane, znate biti potpuno opušteni, a znate se opustiti i u igri s djecom. 

Vaga: Uravnotežena mama dvoje, četvero ili šestero djece

Vage vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. U stvari, vama su toliko važne ove stvari da zvijezde misle da možete imati različit broj djece. Vi ste također osoba koja je otvorena za posvajanje jer je vaše suosjećanje bezgranično. Žudnja za ravnotežom odredit će vaš roditeljski stil. Tražit ćete mirnu tačku u majčinstvu, čak i kad je haos oko vas. Kad djeca dođu u vaš život postat ćete organizirani i poštovati raspored. Sviđat će vam se što ulažete sebe u svoju djecu. Uživat ćete u pomaganju i organiziranju njihovih života.

Škorpion: Ekscentrična mama puno djece

Škorpionki se sviđa ideja da odgaja cijelu vojsku djece, a zvijezde se slažu da biste savršeno odradili taj zadatku. Vi se temperamenti znak, ali to samo znači da ćete imati dovoljno ljubavi za svu svoju djecu. Imate snažnu želju da se okružite voljenima. Kada se radi o roditeljstvu možete biti pomalo ekscentrični. Vaša raspoloženja se često mijenjaju, a djeca neće uvijek biti sigurna trebaju li ostati ili "pobjeći". Međutim, vi se tu da im uvijek štitite leđa. 

Strijelac: Mama avanturistica jednog djeteta

Ženu Strijelca zvijezde vide s jednim djetetom, ali možda neće ni poželjeti postati mama. Nemojte ovo krivo shvatiti, ovo mame su apsolutno super. Međutim, zbog svoje avanturističke prirode teško ostaju na jednom mjestu, a možda će im biti teško boriti se sa zahtjevima majčinstva. Vaš duh je slobodan, tako da ćete se morati jako prilagoditi kad postanete mama. Volite živjeti u sadašnjem trenutku, impulzivno djelovati i vjerujete svojim instinktima. Podizanje djeteta traži puno energije i vremena, stoga trebate biti iskreni i priznati sebi jeste li spremni za predanost. Ali ako se odlučite na majčinstvo, vaše dijete će biti sretno s majkom poput vas, prenosi miss7mama.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije