Milan Đurić našao djevojku s Exita: Evo šta se dalje dešavalo

Radiosarajevo.ba
Milan Đurić našao djevojku s Exita: Evo šta se dalje dešavalo
Milan Đurić iz Sombora je nakon Exit festivala u Novom Sadu objavio status koji je zapalio internet, a preko kojeg je tražio djevojku svojih snova koju je na festivalu upoznao.

U razgovoru za Kurir rekao je: “Dogodilo se da dam stvarno odreagirao onako kako sam odreagirao na moje emocije i objavio taj status. Odjednom, potpuno neočekivano, masa je počela lajkati i šerati. Nisam imao pojma na početku što se događa koliko je to bio bum. Pronašao sam je tako što mi se nakon 3 dana javio njezin prijatelj i poslao mi njenu sliku i pitao je li to ona. Prvo sam društvu poslao sliku da mi potvrde da je to ona i svi koji su bili tamo su mi rekli da jest. Tražio sam ga njezin broj i nekako ga uspio nabaviti”, priča Milan.

Milan Đurić se zaljubio: Pomozite mu da nađe ovu djevojku!

"Trenutno ne želi ništa dok se situacija malo ne smiri, ali ja bih volio da se što skorije upoznamo i da dokažem da se sve ovo ipak isplatilo jer mi se neopisivo sviđa. Eto, samo mogu dodati da ću se još potruditi nagovoriti je da se upoznamo i da shvati koliko sam ustvari bio uporan samo da joj dokažem sve te emocije”, zaključio je Milan u razgovoru za Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije