Mehaničar planira revoluciju: Nije pošteno da samo žene nose čipkani donji veš

0
Radiosarajevo.ba
Mehaničar planira revoluciju: Nije pošteno da samo žene nose čipkani donji veš
Foto: Instagram / Jules Parker

Do 2020. godine bio je sasvim običan mehaničar, a onda je imao, kako sam kaže, briljantnu ideju.

I počeo je da dizajnira seksi donji veše za muškarce, a njegova priča nema one koji su uzdržani, ili ga podržavaju ili žestoko kritikuju.

"Moja supruga uvek nosi seksi donji veš. Jednom sam je posmatrao i divio se tom dekorativnom komadu odeće. I odjednom mi je sinula misao "pa ovo je suludo". Zašto ne postoji nešto slično za muškarce. Žene imaju izbor od 1000 komada veša, a mi smo u principu svedeni na bokserice", počinje svoju priču mehaničar Jules Parker (56) iz Engleske.

I tako je odlučio da pokrene brend seksi donjeg veša za muškarce, uz svoj dnevni posao koji je uključivao restauraciju starih automobila. Ta ideja zaprepastila je njegovu suprugu.

"U početku je mislila da je to nekakva kriza srednjih godina. Kasnije je mislila kako ću polako početi da se pretvaram u ženu i da skrivam svoju seksualnost od nje celi život, ali s vremenom je razumela ideju iza projekta i danas je moja velika podrška". tvrdi Jules.

Iako se često susreće s komentarima kako na ovaj način feminizira muškarce, on smatra kako je situacija obrnuta, piše Noizz.rs.

"Pogledajmo u prirodu. Postoje vrste ptica kod kojih ženke imaju dosadno perje, dok su mužjaci okićeni raznim bojama. Ista je situacija i u istoriji. Vratimo se samo sto godina unazad i vidjećemo vladare i razne kraljeve u raskošnim kombinacijama, jer su one u to doba označavale muškost", tvrdi ovaj svestrani mehaničar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije