Nives Celzijus pokazala zanimljivu transformaciju i oduševila pratitelje

1
Radiosarajevo.ba
Nives Celzijus pokazala zanimljivu transformaciju i oduševila pratitelje
Foto: Instagram / Nives Celzijus

Hrvatska pjevačica i glumica Nives Celzijus (39) pratiteljima na Instagramu pokazala je zanimljivu transformaciju, a od svoje prepoznatljive duge ravne, pomalo valovite kose došla je do potpuno kovrdžave, s gustim kovrdžamam.

Nives je pozirala ispred frizerskog salona, a osim frizure, pažnju je privukla i njena modna kombinacija, piše Večernji.hr. Pjevačica je pozirala odjevena u neonsko žuti čipkasti korzet i uske traperice visokog struka, a kombinaciju je upotpunila neonsko žutim salonkama koje se slažu s korzetom i bijelim sakoom.

"Voli moje ravnine i krivine!" napisala je Nives pokraj objave ispod koje su pratitelji ostavljali komplimente. "Najbolji friz ikad", "Mačketina", "Prekrasna", "Divim se tvom lijepom tijelu", "Prekrasno ti stoji", "Ljepotice, izgledaš predivno", "Predivna i seksepilna, frizura ti je super", poručili su joj pratitelji.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Inače, Nives se odnedavno u Hrvatskoj može gledati i na televiziji. Naime, nakon nekih angažmana u showovima, napokon se vratila glumi i to u novoj seriji hrvatske Nove TV "Bogu iz nogu" i to kao zanosna poštarica Suzana koja će svojim dolaskom u mjesto Gornji dol izazvati potpunu pomutnju.

Nakon pauze od glumačke karijere, prvi put će se oprobati u humorističkom žanru. „Ne mogu opisati koliko sam presretna što mi se ponovo pružila prilika glumiti u seriji. Nakon 'Čiste ljubavi' koja mi je bila najljepše poslovno iskustvo, ali i jedno od najljepših životnih epizoda, drago mi je da ponovo imam taj gušt raditi ono što najviše volim“, kazala je Nives te dodala:

„Super je što prvi put imam priliku okušati se u tom humorističnom žanru. Poštarica Suzana posve je karakterno drukčija od Snježane, pa mi je to jedan novi izazov. Užitak i čast je raditi i s mojom ekipom, pogotovo kad vam radni sati prolaze u smijehu.", piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije