Matt Damon se prisjetio poljupca sa Scarlett Johansson: 'To je bilo pakleno iskustvo'

0
Radiosarajevo.ba
Matt Damon se prisjetio poljupca sa Scarlett Johansson: 'To je bilo pakleno iskustvo'
Foto: Screenshot / Youtube / Matt Damon i Scarlett Johansson u sceni iz filma

Iza holivudskog glumca Matta Damona duga je karijera tokom koje se ljubio s filmskim partnericama na setu ili glumio u seksi scenama. Sve je to dio posla s kojim nema problema - osim u jednom slučaju.

Premda je film We bought a Zoo snimio 2011., scenu ljubljenja s kolegicom, holivudskom zvijezdom Scarlett Johansson pamti do danas, ne baš po dobru.

Pričajući o novom filmu Oppenheimer i ljubavnim scenama glumice Emily Blunt, navrla su sjećanja na poljupce sa Scarlett. "Morao sam poljubiti Scarlett Johansson - možete li zamisliti koliko mi je to bilo strašno? Bilo je to pakleno iskustvo", priznao je.

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Odgovor na upit zašto, otkriva gastronomski ukus prelijepe glumice. Taman prije snimanja scene ljubljenja pojela je sendvič s lukom. Čini se da je luka bilo puno jer se Matt Damon, koji ga očito ne voli, i sada sav naježi kad se prisjeti scene u kojoj je morao glumiti zaljubljenog vlasnika zoološkog vrta koji se strastveno ljubi s rendžericom i timariteljicom životinja, a glumi je Scarlett.

"Otišli smo na ručak, a i ona i ja smo mislili da je za taj dan gotovo. Zato je jela taj sendvič", prisjetio se Damon. Kada su se vratili na set, otkrili da moraju još snimiti scenu ljubljenja.

Održana premijera filma 'Oppenheimer': 'Najbolje djelo u 21. stoljeću'

Održana premijera filma 'Oppenheimer': 'Najbolje djelo u 21. stoljeću'

"Režiser Cameron Crowe postavio je kameru za tu scenu. Scarlett je režiseru rekla nešto poput: 'Ups, jela sam sendvič s lukom'. Ali pomoći nije bilo. Morali smo to učiniti", ispričao je glumac. Nije pomogla ni žvakača s okusom mentola, zadah se svejedno osjetio, piše Gloria.hr.

"Cijelo vrijeme sam je ismijavao zbog njenog daha s mirisom luka, iako ni moj zadah nakon jela nije bio ugodan", ispričao je Damon dodajući da je kasnije svima govorio da Scarlettin dah miriše na ruže. Samo su njih dvoje znali istinu, sve dok tu nezgodu nije izbrbljao ponesen sjećanjem na ljubavnu scenu iz drugog filma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije