Matematički zadatak posvađao internet: Možete li ga vi riješiti?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sjedi jedan

Natrag u osnovnu skolu pa nauci osnovna pravila racunanja. Ko je posvadjao internet? Koje gluposti pisete. Sjedi jedan. Internet nije poboljsao znanje ljudi nego je napravio generacije debila koji ne znaju mozak ukljuciti i poceti razmisljati.

Bizmark

Ne mogu cijeli život cekam ovo da mi zareba na poslu…

1

Odgovor je 1 jer ne može visiti u zraku (2+2) tj. 2(2+2) je cjelina koja se ne može razdvajati. 8 : 8 = 1

u razlomak te ljubim

Idiocracy upotpunosti u 2023!

tuner

odronu novinarski ovo nije nikoga posvadjalo sem one koji nisu zavrsili dva razreda osnovne skole. ovo nije matematicki zadatak koji nekoga posvadja sirovino.

Salma

Nije tacno da mnozenje i dijeljenje imaju isti prioritet. Prvo se mnozi. I zato je rjesenje 1. 😁

Sarkazam?

Nije tacno da mnozenje i dijeljenje imaju isti prioritet. Prvo se mnozi. I zato je rjesenje 1. 😁 ka Salma

/ Najnovije