Matematička mozgalica koja zbunjuje i genijalce: Znate li vi u čemu je caka

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rijesio za oko minutu.

Al OK, malo sam profesionalno deformiran na tu stranu...

Jak

problem, ja se vazda patio sa matematikom,rijesio ovo u minuti.

Cholpa

ce zamoliti ruske prijatelje,da mu rijese ovaj probljem.

nedzad

novinaru ovo nije matematicka mozglica, nego logicka, a po njoj mozda ima vise rjesenja. cuj matematika. idi u skolu, bar osnovnu, zavrsi nesto.

Ja

Bar je to lako riješiti,,,prvo množenje pa plus i minus...

Kokolo

Ja ne znam, jesu li danas nastavnici retardirani koji uce djecu ili nam djeca danas ne razmisljaju logicki. Za ovo treba oko 15 sekundi da se rijesi!

Cecarešila

Rešila odmah.

20 sekundi

Rešila odmah. ka Cecarešila

SVEMIR

Jako lagano. Riješio sam ga odmah kad sam ga vidio. Zadajte nam nešto malo teže.

Buks

12 je rezultat pa mi je čudno da ljudi daju drugačije brojke osim ako nije sals

Gaga

Lagano, proizvod, zbir i razlika ponuđenih brojeva!😃

Nema više rješenja,riješio za 30 sekundi

novinaru ovo nije matematicka mozglica, nego logicka, a po njoj mozda ima vise rjesenja. cuj matematika. idi u skolu, bar osnovnu, zavrsi nesto. ka nedzad

/ Najnovije