Maska Aleksandra Vučića na prodaju: "Kao nova, cijena - 1.500 eura"

1
Radiosarajevo.ba
Maska Aleksandra Vučića na prodaju: "Kao nova, cijena - 1.500 eura"
Arhiv / Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić vrlo rijetko, uprkos epidemiološkoj situaciji, poštuje mjere koje je propisao tamošnji krizni štab, a jedna od njih je i nošenje zaštitne maske.

To je zapazio jedan snalažljivi Zemunac koji je iskoristio priliku i Vučićevu masku, kao raritet, ponudio na prodaju, piše Nova.rs.

Naime, na poznatoj internetskoj stranici za kupovinu i prodaju u Srbiji "KupujemProdajem“, osvanuo je oglas u kojem se na prodaju nudi Vučićeva korištena maska, ali u potpisu piše da je 'kao nova'.

Isprobajte ovaj recept: Ispecite ukusni i mekani kukuruzni hljeb, bez glutena i kvasca

Isprobajte ovaj recept: Ispecite ukusni i mekani kukuruzni hljeb, bez glutena i kvasca

"Na prodaju maska našeg dobrog predsjednika Aleksandra Vučića, bacio ju je kad je izašao iz skupštine, kao nova", stoji u oglasu.

Maska Vučića na prodaju - undefined

Screenshot: Maska Vučića na prodaju

Koliko je ta maska 'nesvakidašnja i skupocjena', s obzirom na to da se rijetko viđa na Vučićevu licu, vidi se po cijeni koju je prodavač ponudio, a to je 1.500 eura.

Dodao je i da ne prihvaća zamjene te da je cijena fiksna.

Oglas je postavljen prije sedam dana, a koliki je interes za masku pokazuje podatak da je oglas vidjelo 859 potencijalnih kupaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije