Majka sve zgrozila svojim zahtjevom: Može li iko ukloniti dijete u sredini?

0
Radiosarajevo.ba
Majka sve zgrozila svojim zahtjevom: Može li iko ukloniti dijete u sredini?
Twitter/Screenshot / Majka sve zgrozila svojim zahtjevom

Jedna se mama suočila s brojnim kritikama nakon što je zatražila kontroverznu uslugu u Facebook grupi Photoshop Fairy Connection.

Naime, ona je objavila porodičnu fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinovima i posinkom.

"Može li iko ukloniti dijete u sredini?", pitala je u spomenutoj Facebook grupi nudeći čak i naknadu od 10 dolara za osobu koja to učini.

Uskoro je na Twitteru objavljena i njena prepiska s fotografom u kojem ga je pitala može li ukloniti njenog posinka s fotografije jer želi sliku samo sa svojim sinovima.

Objava na Twitteru o ovom postupku izazvala je brojne reakcije.

"Knedla u grlu nakon što ovo pogledam nikad neće nestati", napisao je korisnik Twittera koji je podijelio fotografije i screenshot poruka između majke i fotografa.

"Ne upuštaj se u vezu s nekim ko ima dijete, ako nisi spreman to dijete gledati kao svoje. Djeca zaslužuju bolje", "Nadam se da će ovaj dječak odrasti i postati bolja osoba nego što će ova žena ikada biti", "Jadno dijete i kakav to otac dopusti ženi da ovo radi njegovom sinu", "Ovo je tako tužno. Ona se treba stidjeti svog postupka", samo su neki od komentara.

Majka sve zgrozila svojim zahtjevom - undefinedTwitter/Screenshot: Majka sve zgrozila svojim zahtjevom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije